Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast, samo naprijed per aspera ad astra
Svi mi o nečemu sanjarimo,vecina nas se prepusti valu okrutne sudbine i ostane stojati na mjestu,na nicemu dok se rijetki trude realizirati svoje sne i trče za njima da ga ostvare. Dragi moji,ovo nema veze sa željom za "svjetskim uspjehom" niti politikom,novcem i sličnim stvarima. Ovo vam se dragi moji zove LJUBAV PREMA MUZICI i ovo vam se zove pratiti svoje snove.
Kakve to ima veze sto mu je otac clan neke politicke partije, momak sposoban, a vi koji niste za ovog momka culi, niste nikad iz Sarajeva izasli...;)
A inače otac mu je predsjednik SDA u Bihaću.
"Arnej (born Arnej Šećerkadić on September 7, 1980 in Vogošća) is a Bosnian trance musician, who grew up in Toronto, Canada." Isto važi i za Baggija, zato prestani sra.ti sa negiranjem naših DJ-eva.
Brate ljubim :-* drago mi je kad ti cestitam rodjendan, sad mi je nekako draze :) Sve znas ;-)
J**o te Arnej, sta ga imas zvat nasim kad je frajer porijeklom samo iz Bosne, zivi u Kanadi i predstavlja se kao kanadski DJ. Ja mislim da je cak i najbolji trance DJ/Producer u Kanadi ali sta mi imamo od toga - nista. DFK svaka cast, sretno :)
DJ Arnej je "nas" najbolji dj
nikad cuo
gdje su sad ovi nasi furaci sarajevski dj evi kontaju znaju svirat..al decko jr pokazao svaka cast...ovi nasi spustite se ;-)
Citiras klix.ba a veze nemas.Baggi Begovic zivi u Holandiji, porijeklom je iz Bosne a ima 40 godina. D.F.K. je predvodnik NOVE generacije !!
Pa pise nove generacije..Baggi je na sceni odavno i ne zivi u BIH vec Holandiji, tako da on nema nista sa BIH scenom! Bravo Nino majstore i samo pici brate..svaka cast..Pozdrav sa juga BIH!
"predvodnik nove generacije bosanskog tech & house zvuka." Klix neinformisana redakcijo da li ste ikada čuli za ime Baggi Begovića pa ovo pišete, ajde malo proguglajte kad već veze nemate.
Svaka čast Nino!!!
Okrenite broj za Amara Šabanovića. Hajdemo mu nabaviti nova pluća. 090 291 089
Bole me bubrezi od ove muzike a i glOova...