Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Podsjetimo, Fazla je prije tačno 30 godina predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu koji se održavao u Irskoj" podsjetimo i to da je svu bol svijeta ostavio u Bosni tom prilikom, a vratio se 20 godina kasnije s namjerom da se uvali na drzavnu sisu, ko da mu drzava do sada nije dovoljno (i vise) dala.
Rekla-kazala priča koja je ustvari ubleha. Mislim na ovaj dio o tome da se '93. nije vratio.
Ok, napisao si aranzman za revijski orkestar. Za revijski orkestar... Na GOTOVU pjesmu. Kako si, u tom slucaju, autor? Ti nisi arhitekta, vac zanatlija koji je opalio glazuru. Jedina tashtina koja ovdje vristi tvoja je, moj Sinane.
Moj Sinco dezerter Fazla prevario drzavu,a tebe da ne zavali.
Ako je tada RTV BIH bila odgovorna za organizaciju zasto se sada ova nizerazredna rialiti produkcija trpa da ko oni nesto branili, Tipicno za sda -uzp fuj
Nisi u stranci, ko ti je kriv
Fazla i Fino su bili tu kad je bilo najteze. Zato je Fazla sinoc suze patetike pustio.
Sva bagra svijeta je noćas u Bosni, ostajem da sirotinji prkosim. I nije me strah krasti od njih bez obraza sam ja ljigavi su svi.
Ništa me ne čudi od TV hajatuše i Dine Merlina, a i nije neka pjesma.
E moj Sinane šta se drugo moglo očekivati od sdaovskog informativnog medija.
E moj Sinane šta se drugo moglo očekivati od sdaovskog informativnog medija.
E moj Sinsne šta se drugo moglo očekivati od ssaovskog informativnog medija.
Hayat SDF-ov kanal za sojke-radodajke i poboznjake tipa Koke, nacelnik Memic i sl... covjek koji drzi do sebe nece nikad preci prag papanske televizije.
Sve je moguce pored polupismenih urednika/novinara tv kuce Hayat, koja je samo jedna u nizu drugih slicnih, domacih. Ne mozes ocekivati profesionalnost od neadekvatno obrazovanih uposlenika neke tv kuce.
Moj Sinane napraviće oni nešto na Hayatu nešto u stilu ilahije od te tvoje pjesme. Živi bili pa vidjeli.
Fazla djeluje kao nadobudni schoopack. Željan vlasti i pozicija. Dobio je mjesto u ministarstvu odbrane na osnovu kojih kompetencija? Za početak Fazla ako čitaš ove komentare de nam na fb napiši šta si ti? Jesi li npr. Bošnjak?
Sta ocekivati od Hayata i ove ekipe.
Modernu ilahiju
Alimanovic kao ozbiljan muzicar treba biti ponosan sto nije pozvan na ovaj skup,a njegov aranzman i rad na ovoj pjesmi mu niko nikad nece moci uzeti.
Umjetnost i kultura su vrlo bitni za zrenje i uzdizanje jedne nacije. Svi u BiH trebamo podrzavati istinske umjetnike bez obzira na naciju a Sinan Alimanovic je sigurno jedan od njih.