Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Nazif Gljiva da poludi i da trazi pare.
Sad ce Nazif reci da su s Gudelja (?!)na Grmec dozivali kravu
Kstevuuuljaaaaaaa hahahahahah... "Ni marke mi nije dao. Cuo sam da je nekom momku u Nju Jorku platio kafu i taj odmah u bolnici zavrsio." (nazif gljiva)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Not bad, al' sa orginalom ne moze da konkurise :)
Nema derneka bez harmonike
Hehe, momci su super??
Grupa napusenih valjda nekih muzicara...sa neartikulisanim pokretima.
Momak pjeva pa rastura, svakako bolja verzija od originala... i audio i vizuelno :P
ova varijatna je cool. ali u kafani kada zapjeva orginal to je roba xD
A ne znam meni je bliža njihova verzija :D I Zosko mi je drag još od kada je imao Scriptu :D I ona njihova pjesma Funky je u modi :D A i ne zalazim po kafanama :D Životami :D
Obrada je ok, video je ko qurac. Ovaj tip se previse krevelji. Odoh slusati original
Autor: Zanim Ljivo
Odlično. Što dalje od turbo folka to bolje. Turbo folk je uzrok rata.
svaka cast dugo nisam cuo nista originalnije i slusljivije kod nas.. :)
Po komentarima vidim da je najveći domet ovdašnjeg publikuuma Nazif Gljiva. Svojim profinjenim uhom i intelektom spremni su popljuvati sve što se ne talasa u ritmu dvojke ili rumbe.
Bihac dominira :)
https://www.youtube.com/watch?v=8nW-IPrzM1g
opa nano, vidi ti to, sejtanska muzika...allahummesali :)
Ocito ne poznaješ engleski a ni pjevaca :) a da se pojavljuje sam đavo to da...I na kraju Kabuuum! Kao što se neki raznose ..allahummesali :)
...nije loše...potrudili su se...al' dok harmoniku ne razvučeš...ništa ;-)
Necu, necu dijamante ni srebro, ni zlato hocu sam avione da posalje NATO Cekam, cek zimu il' atomsku bombu ni jedno, ni drugo prezivjeti ne mogu Il' me pusti jednom pa da krepam s mirom il' otvori vise taj kopneni koridor Ruke u vis ko se sjeca ovog ratnog hita :-)
yes fancy
Ovdje je samo tekst isti, ostatak ne liči na original ni melodijom.
Naravno da treba da liči, valjda su promijenili aranžman i način pjevanja. Ako će i melodija biti takva da, kako ti kažeš, baš ne treba "ni da liči", onda su je mogli komotno nazvati i Stairway to Heaven.
Svaka čast momci :-) ali jedan je Halid