Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema pomirenja sa srbima dok ne zapjevaju da te nije alija.
propo mi sarkazam, dobijam pluseve od velikih bosnjaka.
...sta reći osim, j­ebiga :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (47)
Jesu li pjevali ''Da te nije Alija''?
:))))
O Aliji samo u posebnim prilikama,ovo je zabava za mladu beogradsku raju,vidim lijepo se zabavljaju,sve je na nivou,svaka čast
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi nanu zvao "bako" da te nije Alijaaaaa
A vidi fakat jesu hahaha
Merlin vrijeđa Beograđane! Hahahahhahahahahahahah
Uvijek je lijepo svratiti ovdje na psihijatriju i posjetiti vas dragi pacijenti. Pozdrav luzeri! :)
Na Rašinu kliniku Nedzo Zec tokom rata metak nije ispaljen ko da je čuvo ako pobjede u ratu da se dodtno bavi psihijatrijom i pacijentima. Sad KCUS trazi nove kadrove psihijatre. apliciraj mozda dobijes posao koji toliko voliši i želis....
Idemo tugo niz rijeku dole, dole sad raAaAaneeee manje bole....
HOCE LI NEKO KRETENU MERLINU OBJASNITI DA PASALUCKA ZASTAVA NIJE ZASTAVA NIKOLE TESLE. ZASTAVA NIKOLE TESLE JE SAHOVNICA I DA JE DANAS ZIV, IMAO BI ON I DOMOVNICU I PUUTOVNICU UZ SAHOVNICU!
Bravo Rolf treba i ostalim idiotima objasniti pojam nacionalnosti i drzavljanstva. Vecina na ovim prostorima ima problem sa geografijom. Evo jedan primjer, sjedim u jednoj kafani u Mo i narucim domace pivo i covjek mi hladno donese Karlovacko!
Teslin sprovod je snimljen. Kovčeg, preko kovčega (pogodi koja) zastava i violina koja svira "Tamo daleko" da ječi Njujork, po inovatorovoj želji. Tesla nije bio šovinista, i njegove izjave da se ponosi srpskim porijeklom i hrvatskom domovinom su poznate, međutim date su prije '41. Poslije uspostave ustaškog režima, sastajao se sa kraljem Petrom, a hrvate za života više nije spomenuo. Da se ni muslimani ne bi osjetili zapostavljenima, znao je reći i kako voli čuti ezan, kako mu milozvučno i mistično zvuči. Široka srpska duša..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za svaku pjesmu po jedan clanak :D
Modifikacija pjesme.."zbog nje sam izdao boga" a ne "sve", tako da Dino ni ti ne pjevaš svoje pjesme kako treba.Ti si za mene pjevač koji je umro 1992.
to legendo dino, pravi srbin!
Kad neko zna posao i kad publika zna uživati nema tu greške. :)
jbt. ovo je bar 10-i članak o klaunu.
jel Pjevao da te nije Alija to Srbi vole
Nije !Pjevao je da tebe nije na ovom portal MAJMUNEEEEEEE
Da te nije ALIJA!!!!!! Nije posveceno Izetbegovicu ,nego njegovom drugu ko je poginuo u ratu.
...jes. a "siđi radovane" je posvećeno zoranu radmiloviću i "radovanu trećem".
Mislim stvarno... Što ti je drugarstvo...
Sto bi reko kralj humora na balkanu, Pervan: dodjem na koncert, hajmo ruke gore, hajmo sad vi hajmo hajmoooo; platim kartu a ubi se radeci hahah
mashallah,neka i treba ovako,ne ponovila se proslost