Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od gorih bh. bendova. Jedino dobro sto su napravili je ona pjesma za FK Sarajevo, i to samo refren dobar. Emire haj u penziju, uzimate prostor omaldini koja zna da svira
predgrupa van goghu i baretu :) oduševio je publiku :)
Jedino ako je publika bila gluhonjema. Pa na YT ne možeš naći niti jedan jedini Live snimak dotičnog benda. Čovjek se bori ko lav da mu ne osvane snimak jer bi svi konačno vidjeli o kakvom se kakofonicnom mumljanju radi. Stoga, manite nas se pričom o bilo kakvom "oduševljenju" ovim bendom.
Svih šestero!
Svaka čast kamilama! U BiH svi nešto pričaju, ali niko osim Merlina i narodnjaka nigdje ne svira. Specijalno rokeri, dalje od Marin dvora u Sarajevu niko nije izašao. Možeš ti nekoga voljeti ili ne voljeti, ali EFC očito cijene i van naših granica! Bravo.
Jes' to ti Dino Brkichu? Čovjek popljuva sve živo na sceni ali su mu pojam rocka EFC. Sad si nam svima konačno dokak'o, sad si Ines.
@dervofincii Jedino Dubioza. I oni nemaju konkurencije. Štuke i Skroz sviraju po jednom godišnje i to u Domu mladih, kad im njihov jaran Poćko organizuje nešto. Zoster 3 puta godišnje. Da se ne lažemo. Niko ne svira nigdje, a sve neko foliranje i kofrčenje....