Stiže 7. maja
2

Bebe Rexha najavila novi album objavom pjesme "Sabotage"

N. O.
Američka pjevačica Bebe Rexha najavila je novi album naziva "Better Mistakes" objavivši pjesmu "Sabotage", prvu od ukupno 13, dok će cijeli album biti dostupan 7. maja.

Album sadrži ukupno 13 numera, na kojima je Rexha sarađivala sa brojnim drugim muzičarima kao što su: Travis Barker, Ty Dolla $ign, Trevor Daniel, Lil Uzi Vert, Doja Cat, Pink Sweat$, Lunay i Rick Ross.

Novu pjesmu "Sabotage" pisala je sama pjevačica uz pomoć Jona Humea, Michaela Matosica, Michaela Tighea i Grega Kurstina, koji su je i producirali.

Novi album stiže nakon 3 godine pauze. "Moj album je zasnovan na iskrenosti i ranjivosti i nesigurnosti i pričanju o njima, vrlo je jak", kazala je Rexha o albumu.

"Kad ste u studiju i pišete s nekim, morate pronaći "munju u boci". Morate pronaći trenutak koji iskri. Tako sam ušla u studio i napisala ovo s Kid Pablom i Justinom Tranterom. A ono što smo željeli učiniti s ovim albumom je stvarno pisati pjesme koje su zasnovane na nesigurnostima i svemu onome zbog čega se ikad osjećam neugodno ili me je strah", pojašnjava Rexha.