Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi šta vam je, pa Sarajevo pokazuje iz dana u dan čudno ponašanje, ako su ustvari ovi kometari mjerilo sarajevske raje?? Pustite ljude nek\' uživaju, ne kontam šta Dizdareva ima sa nacionalističkim ispadima. Šupljaci jadni što se krijete iza svojih kompjutera, izađite vani, nađite sebi djevojku, popijte piće s rajom, drugačije će te gledati na stvari koje vas okružuju. Banjalučani su iznad nas dokle god imamo ovako društvo!!!! Šta Banja Luka tek ima sa homoseksualnošću?? Okreni se oko sebe ti papak jedan što pišeš svakojake gluposti. Dino Merlin ti je učitelj i njemu slični !!!!
Bice momaka za deranje, mmmm
Banjalučani su iznad nas dokle god imamo ovako društvo!!!! Sta ti trabunjas ,mozda su iznad tebe majmune.Nije BL grad homoseksualaca nego genocidasa. Mojim lijepim Sarajevom ne setaju ravnogorsko ch.e.t.n.i.c.k.e parade.U mom Sarajevu mozes popiti kahvu i sa nekim druge vjere i nacije za razliku od ociscene BL.Nego kad su ti dragi kofer i mars u Dodokistan.
banjalucani pustite ove sto komentarisu bezveze, banjaluka je super i sarajevo-x treba sto vise vijesti iz vaseg grada i regije jer je ovo najcitaniji portal u BIH a vjerujem i u BL. pozdrav iz zaledjene tuzle!
Natali Dizdar je najumisljenija (a nicim izazvano) i najdosadnija pjevacica, potekla iz onih beskonacnih talenat takmocenja... Smizla prve vrste!
zguzio bi je!
samo ne znam ko je lud da plati 10km da slusa ono njeno kreveljenje koje naziva pjevanjem
treba imat damu pa otici do bluke
sto vi nama prenosite sta se desava u genocidnoj tvorevini? nijedan bosanac koji drži do sebe nece otici na neko desavanje u BL. nismo tamo dobro dosli, a ni ne volimo otic. a nek ni oni ne dolaze, smrde ne moze se dahnut
Meni je Natali preslatka
gori banja lukaaaa
KOSOVO JE NEZAVISNA DRZAVA !!!
SRBE NA VRBE SRBE NA VRBE SRBE NA VRBE SRBE NA VRBE
@lukas Drago mi je da si nam zapamtio miris znoja,zapamtili smo i mi tvoje pušenje. @sarajlija Sudeći po filmu Andjeline Džoli ne bi se reklo.
jel se u Sarajevu sta priprema za Valentinovo???