Panonski mornar
185

Balašević u zagrebačkoj Areni priredio spektakl: Nije gotovo dok debeli ne otpjeva

E. Sk.
Nakon tačno dvije godine popularni kantautor Đorđe Balašević održao je spektakularan koncert u dupke punoj zagrebačkoj Areni.

Baš kako je i obećao kada je rekao kako će nastojati svake godine nastupiti u zagrebačkoj Areni istog datuma, 26. decembra, Balaš je publici u hrvatskoj metropoli priuštio noć za pamćenje.

Nisu ga spriječili ni zdravstveni problemi, s obzirom na to da je nedavno doživio infarkt, nakon čega mu je ugrađen stent. Sjajni Balaš zaboravio je na sve to i uživao zajedno s brojnim fanovima.

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Legendarni novosadski umjetnik zagrebački koncert otvorio je pjesmom "Slovenska", a nakon toga se obratio publici.

"A di ste vi? Imao sam neku situaciju, recimo, kako bi Amerikanci to rekli i bilo je za mene malo nenadano što moram smisliti one "last words". Malo me iznenadilo, nisam očekivao, ja sam majstor improvizacije i gledao sam sve ljude u bijelom i razmišljao što reći i znao sam što reći: 'Dobra večer, Zagrebe'", kazao je 66-godišnji Balašević.

Kako se i očekivalo, popularni Balaš dočekan je i ispraćen ovacijama.

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

"Nije gotovo dok debeli ne otpjeva što ima. Pa, dobra večer, Zagrebe, još jednom. Inače su za vrijeme Božića tradicionalni snijeg, Bog i dobri ljudi. Snijega nema, dobrih ljudi isto nedostaje, ali se nadam da je Slavljenik s nama kao što je inače bio", rekao je te odmah zaradio ovacije.

Zatim je nastavio "častiti" publiku svojim hitovima uz anegdote po kojima je prepoznatljiv, a raspoložena publika je sve vrijeme pjevala uglas s njim.