Imala visoke potpetice
57

Alka Vuica pala na nastupu pa nasmijala publiku: Joj, ove cipele grozne

L. R.
Alka Vuica (Screenshot/TikTok)
Alka Vuica (Screenshot/TikTok)
Alka Vuica sinoć je pala prilikom nastupa na Megadance partyju, koji se održao u zagrebačkoj Areni.

Naime, pjevačica je tokom izvođenja svoje pjesme "Otkad te nema" krenula prema publici, ali je u jednom trenutku zapela za dio opreme i pala.

Kada je pala, počela se smijati i nastavila sjediti na podu bine, a onda kada je shvatila da je snimaju, okrenula se i počela ponovo pjevati. Međutim, nije mogla, a da ne komentariše nastalu situaciju.

@daliborpetko Kad padas, ucini to sa stilom kao @alka #fall #highheels #viral #trending #foryoupage ♬ original sound - daliborpetko

"Joj, ove cipele grozne", rekla je Alka prilikom ustajanja i onda zamalo ponovo pala.

Snimak njenog pada zabilježio je poznati hrvatski voditelj Dalibor Petko, koji je sve to objavio na TikToku napisavši: "Kad padaš, učini to sa stilo kao Alka."

Alka Vuica je za ovu priliku odjenula zeleni šljokičasti komplet ispod kojeg se vidjela crna majica. Stajlin je upotpunila crvenim ukrasom na glavi, glomaznim nakitom i visokim štiklama u crvenoj boji.

Ona je sinoć bila samo jedna od brojnih izvođača koje su nastupale na ovom dugoočekivanom događaju koji se održao u zagrebačkoj Areni, a koji je okupio muzičke zvijezde su devedestih godina izvodili neke od najvećih hitova dance muzike u regionu.