Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad razne Cece, Karleuse i cice mice prave koncerte na Marakani i Uscu, nasa diva Merlin u Kombank areni, moze i ovaj dalmatinski doadnjakovic u Sava centru. Beograd je turbo folk.
@vojvodamisicz "Ukusi su razliciti" i "o ukusima ne treba raspravljati" vazi u slucaju kad se uporedjuju Mocart i Betoven, a ne Mocart i Seki Turkovic. Postoji ukus i neukus. Posto je neukus mnogo zastupljeniji i mnogobrojniji u nasem velikom, lijepom Beogradu koji trpi sve i svasta, ja sam ga teska srca nazvao turbo folkom. I pored toga Beograd je svijetla tacka Balkana i jedina metropola u tom dijelu svijeta. Da ne pomislis da imam nesto protiv Beograda :-)
Nisi vise moja bol Ja znam da ova ljubav ima sto zivota Prije nego takne dno Pustam je da ode Da se vrati bolja
@gdjica_zlica Something in my bones something under skin something in her words it's miracle to me.. it's a miracle jeste divan je...
@PaziUjedam Pa nisi...😂😂😂 Ev se malo krevelje moji smajlici😂😂
Bajaga bio gost na koncertu u svom gradu BEogradu ! Priznajem, TOtalno sam iznenađen !
@flaq i ceca zivi u beogradu pa je nije pozvao
zeljno iscekujem koncert u sarajevu. ovaj covjek zna napraviti odlicnu atmosferu.