Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
favoriti kao i predhodnih godina
standardna nasa prica....
forza BiH !!!
Puno sreće, super ste. I ne dajte ljubomornim i pesimisticnim ljudima da vas pokolebaju. Go BiH!! (:
Majo, molim te zacepi!
Šta ćeš, bilo većih pedera te godine od deen-a, onaj Joksimović npm., em cigo, em peder . . .
nepismeni pametnjakovici,pogledajte kladionice pa ce vam mnogo stvari biti jasnije.Dino se nalazi u top 10,dok su ostali susjedi na zacelju,toliko o favoriziranoj Srbiji,sreca pa im je dijaspora jaka,a inace ne bi ni do finala mogli doci!Zaista nisam nacionalista,ali mi je pun kufer da nas neko ponizava i nasu muziku...prvo ocjenite svoje,a kad skontate koliko ste nekvalitetni,posramit cete se i necete komentirati tudje!Potpuna podrška Dini i ekipi!
E ako sad ne podjedimo nikad necemo !
Nacionalisti: JADNI STE! A ovimi sto ne vole svoje i sto sami pljuju po sebi: lako \"gospodo\" ocekujete da vas drugi vole i postuju? ccc sram vas i stid bilo primitivna narodna maso! Ps. Dicit cete se ako Dino kojim slucajem pobjedi, je li tako? FUJ licemjeri jedni!
Mi smo vječiti favoriti svih kladionica u našoj galaksiji i okruženju i jasno nam je da cijela planeta svršava na Merlina.Već smo pobjednici i niko nam ništa ne može.Pogotovo još što na svim kladionicama Maja Čengić kotira kao najseksi treba na svijetu.Nema seksa bez Maje Čengić.Pitajte ćelu glumca.
Guzim Maju Sar i ona voli nase slatke ali i prljave seks-igrice a svi neprijatelji ovogodisnjeg i buducih predstavnika eurosonga i Bosne i Hercegovine neka Maji i meni POPO-JEPE-DUPU GOPO-VNOPO! PS. nadam se da onaj njen levat nece nesta posumnjat.ali ce sigurno i on biti najsretniji kada POBJEDIMO EUROSONG.pobjeda ce sve to sakriti.
it\'s less about me, it\'s less about youuuuuuuuuuuuuu
Oooooooooooo S I T O
Svake ste vi godine sebi favoriti...
RS =SRBIJA __GAME IS OVER FOR BOSNIA _________
Majo ne DIPR!!!!!
Svake godine isti tekstovi...