Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amele brate,otisao sam maloprije do pumpe da napunim kredita da glasam,ali mi nesto bila primamljivija drina,oprosti druze,drugi put ce Werther zvati!
Najbolji je bio. Ovi ostali za 2 stepenice ispod njega.
Nisam kredit napunio dva mjeseca, al' da sam im'o dao bih mu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Halal ti vjera! 🔝❗️
@postenu Muslimana u BiH ima 2.3 miliona, a Srba u Srbiji i RS-u vise od 8 miliona. Radi se o tome da je vecin Srba iz Srbije normalna i da glasa za najbolje. Takodjer vecina Srba iz Srbije ne podnosi bosanske Srbe.
Glasale su budale. Bolje da ste glasali za mene ja bi napravio jos koji uvrnuti toranj u BiH a ovako ode sva lova u Srbiju
Bravo kralju!
Daj bolan raja pustite ove komsije nek' vise nesto pobjede. Zvijezde granda, te ovi razliciti faktori, sve Bosna "pokupi". Kazu sad ce Bosancima uvesti hendikep dva tona nize na ovim takmicenjima.
Cestitamo, svaka cast!!!
Naprotiv
Hajde neka je taj milion KM glasova u proteklih par mjeseci tebi donio prvo mjesto. Sada Mozemo i gladnima dati sta. Zar ne
pusi K amele jebe mi se za tobom i faktorom ima vaznijih vjesti kako ja naleti na ovo
Jos ranije sam prognozirao da ce se veceras u Beogradu "desiti" Gracanica! Hvala Amelu Curicu sto je jos jednom "postavio" Bosnu tamo gdje je realno uvijek pripadala: iznad svih ostalih u regionu! Pravda je zadovoljena! Leti visoko, Amele!
Mene moj Osmo kad žegne, ja njeg ižljubim...
I da nisi imao puno glasova proglasili bi te pobjednikom jer je grehota da bilo ko pored tebe bude prvi
Nek lovu potrosi na pice,kurve i kocku i opet kad bude neko takmicenje ovog tipa nek se bezbeli prijavi ponovo,ha ja...😈😈
Najnovija informacija: Amel Ćurić se prijavio na Grand.
nekome krivo
Naprotiv
Doboj: Veličali Ratka Mladića tokom zajedničkog iftara na otvorenom Bitan je četnički xfactor a ko šiša Nasera i naše sestre i braću u Doboju..
A vidi vas Bosnja, pljujete sami po sebi. Da to je taj klasicni Bosnjo ! Pljuje sve okolo a on jos gori.
pljujem i po mladicu i po naseru... ista govna samo sa dvije razlicite strane. a ovom liku treba cestitati jer je zapravo za razliku od obojice spomenutih nesto postigao... za razliku i od tebe naravno.