Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu čast, nema šta.
@rooney!: isti sam ti, al' momku za trud svaka čast
napisi se kurca!!1
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
onaj osecaj kada cetnikusa da nagradu bosancu pored svih srba .
Gile ipak nije pobjednik! http://goo.gl/OC9ts
Ovo sezove pijevanje, a ne ko onije metalike nadrogirane što vriskaju u gitare
Ono kad Bosanac ode i pobjedi u Zvezde Granda =)
svaka cast , Ko zna zna, a ko nezna nece nikada ni znati ..
Bravo Gile sampion. Poharao si Srbiju ko Osmanlije 1389. Sad prodas stan u Beogradu sto si dobio na poklon i uzmes bolji u Sarajevu i dobro auto i snimas pjesme. Imas bolji glas od Sabana Saulica, Sinana Sakica, Ace Lukasa itd...
ko je reko da će prodati stan u BG ?
Sva cast na nagradama, ovi u Hayatu pobjedniku dodjele buket cvijeca i kesu gdje se nalazi cokolada "Dorina" ili je "Samo ti".
Je li ovo neko iz "Hayat kuce" spuco dislike!
sinoc nakon sto je proglasen pobjednik komsije su opet pokazali pravo lice....nemgo se sjetit zadnji put kad sam vise nacionalistickih komentara procitao na jednom mjestu za krace vrijeme....cak i adminstratori nisu uspjevali da sve pobrisu....svaka cast o Giletu pobjedio je posteno i to u srcu srbije....pozz
Zar ovo neko sluša i prati?
mujo.hrnjca.18 aj molim te ne sramoti tako lijepo prezime.... Amare svaka ti čast...
Ljudi, ovo treba da bude jos jedan dokaz u nizu da je rat iza nas, da narod nije ni skrivio rat. Uzas, sinoc mi je bilo drago sto sam bosanka iako ne slusam ovu vrstu muzike, a danas me je stid sto sam balkanka, jer ce me neko neupucen strpati u isti kos kao i vas koji ste napaceni i iskompleskirani, FUJ!
gile brat
DROGOM PROTIV ALKOHOLA I TURBOFOLKA
hvala bogu malo je budala kao što si ti.
Ma svaka cast majstore. Doso , odpjevo ,pobjedio.
Moram momku da čestitam. Vama koji prvenstveno iz zavisti dajete ruzne komentare niko pomoći nemože. Svi bi ste se Ceci uvukli u pakaIu da ste ostvarili Ito je on ostvario. I rokerima na znanje. Pogledajte istoriju, historiju ili pak povijedt roka, rok je američki turbo folk. Američki papci.
Šta to reče bona? http://2.bp.blogspot.com/-COMwuNQBDxE/T7JBSbSAZGI/AAAAAAAAAoM/B7V1JToROtU/s640/triplefacepalm.jpg
fakat, ova izjava je vrlo upitna... imas li ti neki objavljeni naslov ili link da potkrijepis tu izjavu ?
vrh srpsko-muslimanske kture.
Papak, nauči pravopis.
O ukusima se ne raspravlja, ja ne volim rock muziku i zasto bi ulazila da komentarisem nesto. Ne znam sta onda vi trazite ovdje? Vi ste seljaci jer ne postujete tudje izbore.
"MI SMO PRINUĐENI DA OVO GLEDAMO" http://www.youtube.com/watch?v=GuzLEWoiWvQ