Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlazem da snimis duet sa Vukasinom ako ne pristane nadji Ninu Prsesa. Vi ste muzicki najbolje sto ova zemlja ima. Mozda je i dobro sto si uporan jer postaje zabavno. Zao mi jedino momka sto mu neko muzikalniji nije pjesmu napravio.
Svaka cast Almiru sto je posvetio ovaj spot svom rahmetli drugu. Negativac bjednik mali koji ga pod istom ip adresom napada sa raznim nikovima je samo jedan mali obicni jadnik u dusi. PAPCI DOLE
za Faruka !!!
RIP FARE
ájmo snimati imam feeling za ovu pjesmu : ) almire gori si od emira i smrznutih kamila
Vi koji komentarišete, na žalost svom neznanju, ne znate kome je posvećena pjesma. -Dragi druže, laka ti zemlja bosanska!
Raja je pocela da se pali i zari ... znaci da je Almir dobar.
He has a lovely voice and a new style in bosnian music. He is very good, I like him very much!
Vidi almira i kurton labova sto su se zadali na komentarima hahahah...jbm ti jesmo bjednici kad ovakvi rade...nezna se sta je beternije...a i gasterbajteri su mi se popeli na vrh(znate cega)..allmiru dosadilo da bude revizor u svedkoj pa doso malo da \"pjeva\"
Don Almir?Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!
Don Almire, ako imalo volis BiH i njene gradjane, prestani se molim te baviti muzikom za dobrobit svih nas!!! hoce mi nesto biti kad te ugladam na tv-u....
Čuj Almir najbolji muzičar hahahaha, vrhunac neuupućenosti. Almire je li ti majke ti pišeš ove komentare
Vidi Almira... tooo kralju nas razvali papke!
Spot je dobar samo tako a i pjesma je odlicna... nemam pojma sta se pali ovaj lik sto se javlja pod istim nikom covjek pjeva za 10 jedan je od boljih muzicara na BH sceni.
Divi dzgerasa svega ti