Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li Bakir H. prateći vokal ili je samo tekstopisac-producent?
Za koju stranku?
Mogu je otpjevati sa onim Bandom kod Hazima Begagića u petak na TV Bingo Showu
kakve imaju veze sad stranke sa ovim... kod nas svako nesto zeli ispolitizirati
Željkin mali,izgleda slijedi taraba u američkoj ambasadi pa bi sad u politiku da se uvali
Stvarno želim promjene, ALI ZA KOGA GLASATAI U PM !?
e moji Irina, Almase i Pusko sad ce vam ovo ispolitizirati hejteri
Dok ovi pjevaju "mi smo zasluzili bolje" kod nas se politicari poljevaju vodom... Ma vala ovo ovako samo kod nas i nigdje vise na svijetu.
Koje sranje ccc
sve je to ok, ali ako bas nekog treba vuci za rukav da glasa..a sam nije spoznao zasto treba glasati - kakva korist? u tom smislu vise cijenim one koji redovno izlaze na izbore: „omrazeni“ poslusni stranacki glasaci, penzioneri, ruralno stanovnistvo nasuprot ovih ciji je standardni izgovor da se nema za koga glasati, te da nece biti promjena
Ko je sve godinama na vlasti odgovorno tvrdim da nismo zasluzili bolje. Nisu mogli glasati sami za sebe
Ima li ljudi da misle da mi nismo zaslužili bolje? Nije pošteno odabrati samo argumente koji idu u prilog da smo zaslužili bolje - ja mislim da ima poprilično argumenata koji pokazuju da nismo zaslužili bolje.
Fina pjesma, jos da ste nam rekli za koga da glasamo???
Debilizam
cista patetika
...mi smo bolje imali.
Fina pjesmica. Nisam znao da su Irina i Puško još živi :D
Nadati se da ce ista pomoci i stimulisati mlade da glasaju pa i za magare samo ne za ove lopove koji nas decenijama vuku za nos i dovode do ponora. Svako magare bi bolje vodilo ovu zemlju nego ovi nacionalisti. Magare nas barem ne bi pokralo!!!!!!!!!!!!