Muzika
1

Alka Vuica i Vatrene cure snimile žensku navijačku pjesmu

Klix.ba
Nogometna groznica na samom je vrhuncu. Svjetsko prvenstvo u Brazilu jučer je službeno počelo. Za dodatno podizanje atmosfere tokom prvenstva pobrinula se hrvatska pjevačica Alka Vuica.

Ovog puta nije riječ o još jednoj uobičajenoj navijačkoj pjesmi, naime Alka je zajedno sa Vatrenim curama snimila prvu žensku navijačku pjesmu naziva "Vatrene za Vatrene". Iza Vatrenih cura i kockastih motiva skrivaju se Alkine kolegice sa estrade Ivana Marić, Marinela Jantoš Ella, Tina Katanić i druge koje su odlučile pridonijeti da ova ženska navijačka pjesma zasja u potpunosti.

Nošene nogometnom euforijom, Alka i djevojke u centru Zagreba na više lokacija snimile su istoimeni videospot.

Muziku je napisala sama Alka, tekst u saradnji sa Denisom Dumančićem, dok je aranžman djelo Tome Žapera, a produkciju potpisuje Alkin sin Arian Vuica.

"Ovo je prva ženska navijačka pjesma, zajedno sa mnom pjevale su Vatrene cure, Marinela Jantoš Ella, Ivana Marić, Tina Katanić, Ana Pekoč i Nataša Ivkošić. Zahvaljujemo se ZET-u, koji nam je omogućio da se vozimo u posebnom plavom vlakiću, kao i u cabrio turističkom autobusu. Na snimanju spota je bilo vatreno, atmosfera je bila odlična i toga dana smo bile definitivno glavna atrakcija u Zagrebu. Nadam se da ćemo ovom pjesmom iza sebe povesti pravu žensku vojsku koja će navijati za naše Vatrene!", rekla je Alka Vuica.