Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li biti spektakl kao i ovaj sto je napravila Inna ??? HAHAHAAHAHAHAHAHAHA zaslosno !!!
i opet ce biti prazna zetra ;)
ko su ovi masoni ??? ova pjevaljka nek odmah zna da ce neslavno proci... ako bude 100 ljudi evo ruka...heheheh ja prvi ne idem,,hahahhha
U koliko sati je ovo čudo,u 00:00 il\' ja nisam dobro skontala \'?? :))
gost je upravu..to sto vi slusate cajke i seljacke pjesme vas problem.. djevojka je super,pjesme su joj...boli glava..spektakl ce biti sigurno..Kod Inne nije bio spektakl jer su bile ulaznice od 40KM do 100KM..ova je barem razumnija..za mene je solidno i 15KM i 20KM i 25KM hocemo spektakl..ima da Sarajevo gorrrriii Olleeeee,Alex samo naprijed
sto volim ove komentatore koji bi htjeli spektakl, a kada treba *ebenih 7 EUR dati za ulaznicu (koja se u EU placa za ulaz u prosjecni disco-club) onda se svi usute, a za Dzenana Loncarevica i Zvezde Granda se ne gleda na cijenu ulaznice...ma jadni ste...a kada budete placali ulaznice koliko se inace placaju za npr. ovakav line up moci cete ocekivati dramu! do tada budite sretni da i ovo imate u gradu pored cerilice!
Ovaj Event ce da bude u FULL-u pored Alexandre Stan tu ce da budu i Funkerman, Freemasons kao i drugi poznati DJevi :) .. Vidimo se
Sta imate protiv Alexandre.. Da je neka cajka u pitanju, ne bi ovoliko pljuvanja bilo.. Haloooooo Šabaniiii, spanite.. vi produzite u Borik i tak na ta mjesta..pustite nek uziva ko hoce..:)) Organizacija, samo naprijed.. Jedva cekam.. p.s. Ko kaze da je bilo katastrofa na Inninom nastupu, oni sto uopste i nisu bili tu.. zalosno!!
jel ovo regga lazov opet propast radi? ko je aleksandra stan?
LOLLIPOP ?!?!?!?!? AHAHAAHAHAHAHHAAHA
a ko je ova???
došao bih zbog didžejeva, al me strah da će opet biti gomila dječurlije i narkomana, pa ne bih rizikovao tih 15 KM. Biće dobrih festivala u regiji ovo ljeto, ne trošite pare na Rumunke, molim vas.
@ teletabis - Ja znam ko su bili EKV, Azra i sl., a ne znam ko su ti frimejsoni, aleksandra, inna, al si zato ti sebi pogodio nadimak samo tako. Nafurani mali prekjučer rođeni čmičku.
Hu da fak is Aleksandra Stan?????????
A ko je ova? Slusam i pratim povremeno ali za ovu nisam cuo?
Kao prvo, Zetra nije bila prazna vec skoro pa puna. Vi pricate zato jer ste vidjeli na ovom g l u p o m portalu 3,4 slike (i to bas fuj) pa sudite po tome, pogledajte na ekskluziva.ba pa ce te vidjeti provoda ;) A sad, manite se racunara jadnici.
kad se svrsi ko sa slINNOM