Muzika
111

Alexandra Stan 1. juna u Sarajevo, najavljen spektakl

Klix.ba
Alexandra Stan 1. juna dolazi u Sarajevo. Za ovaj događaj vlada veliko interesovanje ne samo Bosanaca i Hercegovaca, nego i svih ljubitelja njene muzike širom regije.

Alexandra je na insistiranje organizatora najavila da će uskoro poslati video najavu eventa, koji se održava 1. juna u Zetri, u kojem se obraća fanovima i poziva ih na nezaboravni provod.

Organizatori su pored skromnih zahtjeva mlade zvijezde odlučili da naprave performans koji do sada nije vidjen u Sarajevu, gdje će scenografiju raditi team iz Novog Sada koji već nekoliko godina prave spektakle na EXIT festivalu. Funkerman i Freemasonsi će iza 00:00 svoje fanove u cijeloj BiH podsjetiti zašto su velika imena elektronske muzike.

Organizatori ističu kako vlada veliko interesovanje za ulaznice, a trenutno je u prodaji limitirana serija ulaznica po cijeni od 15 KM. Prodajna mjesta su Plato Skenderija i Ferhadija (preko puta Tržnice) , Kupikartu.ba, a u posjetioci iz regije ulaznicumogu kupiti preko portala eventim.rs i eventim.hr.