Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje bilo sinoc nego prvu noc... 👎
cuj ba kako zvuci...pa zvuci papanski...turbo folkerski...
Bolje od orginala!
Dzeko,prijovićka i onaj ludi milojkoooo imali da se jos ko pametsn spomene u ovom klix u..?
Mora nešto pjevati, svojih pjesama za čitav koncert i nema ili bi morala ih ponavljati po 5-6 puta. Djevojka je sjajan vokal, ima prelijepu boju glasa, ali da može se svrstati sa velikanima poput Čolića, Merlina i ostalih, daleko je ona od toga. Tek se sad vidi koliko je Grand produkcija moćna. Od anonimne osobe za noć naprave regionalnu zvijezdu.
Ko je ona? I zašto se pjeva dok svijet srlja kraju? I ovaj aldino je pakaš veliki... A I ove sarajlije su pi*ke što slušaju ovo.. Dno dna...
Odlično zvuči samo što to vi ne možete čuti a jedva čekam opet negdje njezin koncert opet bih otišao naravno
Bilje da nije, ovako je pokazala kako pjeva🤣🤣
Peasant in action#
Zar uopste pjeva??? hahahhaha
Samo nek se pjevaa .
nesta me zaboli isk