Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Poseljacile nam se djevojke, vecina ovdje su cure.
Eno ti i tvoja familija hehe 🐑. - Ne nisu to neke ovce za sisanje na koncertu, to je obicna raja koja voli tu muziku i uziva. (Nebitno bila Aleksandra ili bilo ko drugi) Ti se i dalje hrani sujetom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pekara na Ciglanama uzela lopatom samo da je vise sira u sirnici
Hahahah
Dozivjeli smo moralno dno..Da Bog da Vam se duplo gore vratilo..Fuj smradovi
Demonski...
Bas mi je drago sto sam operisan od ovog šunda i sto pijma nemam ko su ovi ljudi. 😀
Hajmo ovce u Zagreb i Tuzlu da je opet slušamo
Ja i moji jarani odemo na koncerat, pa kljucevima od bembare cackamo nos i usi, mozda se kakva upeca pa je kasnije provozamo u bengi i jos dobro izbambusamo 🤣🤣🤣
Ne slusam tu vrstu muzike ali me je obradovalo da je pevaljka uspjela okupiti mlade neopterecene politikom i vjestackim podjelama sto govori da ima nade za BiH.
Jel ko ostao u Isrocnom Sarajevu kod kuce ova zadnja 2 dana?
Fakat ne razumijem šta to ima u njoj da je raspordala tri Zetre, dan za danom... svaka treća ovako pjeva, više ih ne možeš ni razlikovat po glasu, a ni po pjesamama jer su sve na isti kalup. Trend valjda. Ova generacija ide na koncert da bi bili viđeni tu, a ne iz ljubavi prema pjesmama i izvođaču. Dođu, snime 10-20 story-a za instagram, i onda se smoriše ostatak koncerta.
Zamisli ovima sad kazes da je od sutra vojni rok obavezan , hahah..
Kao društvo smo otišli u onu stvar na p
Bravo glupi Bosnjo za drugo i nisi ,uvijek smo znali sebe poniziti a druge uzdizati.. promovisanje Cecinog koncerta itd. Na kraju krajeva ne cudim se svi koji su bili ovdje otisli bi i na Cecin koncert ,fuj sta drugo reci.
Ja nista ne kontam.Cuj vec treci koncert,a ja veze nemam.Gdje zivim jbt ?🤔
Kad je zetru punio Torrabi moze i ova eee *ebem te zivote i glupi Bosnjooo 💀💀🤕🤕
najjaci komentar majke mi....previse se mi pravimo pametni i neki moral prosipamo a torrabi nas lopatom uzeo
Bravo mala. Samo uzimaj kad mozes. Pusti ove supljake i komentare ljudi koji nisu dalje od svoje ulice odmakli. Iako nikad nisam cuo za tebe do zadnjih par sedmica, svaka ti cast. A cuo sam bas zbog ovakvih sto komentarisu
Hoće (te) li donirat pare Palestini od tih bacenih para na nju i karte