Potvrđen dolazak u Sarajevo
0
Aleksandar Rybak nastupa na BH Eurosong Showu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ws Šta pričaš bolan? Idi se prvo obrazuj, pročitaj malo detaljnjije vijesti pa se javi. Rybak ide na svoju promociju. Ide u London 12.03., Štokholm 13.03. i dolazi u Sarajevo 14.03.. To je njegova promocija i on sam plaća svoj put. Al bitno je da mi sve pljujemo, pa čak i pjevače koji su nešto postigli, a isti dolaze u BiH.
Ponovo ce neko ko zivi u drugoj drzavi i voli tu drugu drzavu biti finansiran od novca gradjana BiH. On nije nas predstavnik!!!
Pederi svih zemalja, ujedinite se!
aj ne laprdaji boga ti
Sarajevo-x Maximalno ste drski zbog nedozvoljavanja komentara na hapsenje profeora Ganica i ostavku Cerica. Stvarno ste u najmanju ruku vrlo neprofesionalni. Sta Vas briga sta ko pise. Neka laju i psuju. Za svako slovo napisano Vam se plati pa da li slovo ili rijec ili recenica nije vazno. Vjerujte, da imam moc, narednih mjesec dana bih Vas ukinula. DA NISTE MOZDA ZA ISRUCENJE PROFESORA U SRBIJU??? SARAJELIJE, DAJMO BOJKOT SARAJEVO-X
Gospodin ccc ima pravo, molim lijepo.
Hocel pijevat Sinan Sakic na toj recepciji osim Vukasina ??
\'\'Fairy Tale\'\' se pise zajedno - \'\'Fairytale\'\', postovana gospodo iz Sa-X
eto koliko je vazno ko je pobijedio, ovo je prvi glas o njemu nakon proslogodisnjeg eurosonga. bar sto se mene tice.
zar ce BiH imati predstavnika na eurosongu?jesu li platili dug EBU?
Ko je gazio BiH zastavu? hahaha Kako si smiješan.
Jel to onaj Vukasin sto je gazio BiH zastavu.E jadu Bosanski ko bi te volio kad te dusmani prestavljaju a po svom pljujes.
ko je ba ovaj pedercic nikad cuo za njega.