Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect za ere
@OMG i @istina Vaši komentari ukazuju na to da ste notorni bukvalci i da je za Vaš mozak pjesma \"Medo brundo\" posljednji krik moderne muzike. O rečenici \"Imači kada\" može se napisati serija romana, a to što se vi ne razumijete u metaforu je zaista poražavajuće. Vas dvojica bi mogli stati u prvi dio ove rečenice: \"Njihov je prostor, tvoje je vrijeme\". Žalosno je što ne kontate snagu Zosterovih pjesama, žalim Vas iskreno...
Zoster nije bend nego skupina placenika. Album je prosjecan, produkcijski nedorecen. Tekstovi ne toliko zanimljivi. U alternativu ne spadaju nikako jer su kapitalisticke seronje koje samo brinu o lovi!
http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam!
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam!
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam!
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam!
A jel ja smijem da ovo downludujem sa streaming audio rekorderom, jerbo hoću da slušam u avtu, kad ugasim Mileta Kitiča i njegovu pjesmu Paklene godine. Mile je meni tito, kad veli: Zbog njega nisi imala đecu, sad više i nemreš i da ho\'š.
I sta mu majketi znaci \"Inaci kada\"? Nista ne kontam. Mora da su ovi momci nepismeti
Nejmam zvucnike na kompjuteru, jel mere neko da mi opise kaka je ovo muzika, jeli ceme? Hvala!
ovo je BETON!!!!!! respect do neba.. prosto nemogu da vjerujem da ovakav zvuk ponikne u ovakvoj vukojebini od drzave... al valjda, sto gori vakat to bolja muzika... :) (Dubioza, stuke, skroz, diplomac...)
legendeee, tuzla ceka koncert.... ljudi svaka cast
Mene je album odusevio. I sta sad? Ne mozete mi cak reci da ne citam savremene pjesnike, jer mi je posao da PREVODIM savremene pjesnike. I sta cemo sad? Ako ste hejteri, mrzite. Ako niste, uzivajte u dobroj zici. \"Rijeka posvadjala obale\" je recimo vrhunski stih.
@oko jo kad tako albume sa merakom poslusas kako ga tek sa merakom primas hahaa
album za svaku pohvalu, s merakom sam ga poslusao
Idi plaši golubove...