Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izadjite iz plitke zabokracine vasih mentalnih sklopova, odajte se tako vam dragoj amneziji. Kurazni polunarode, puni ste price kako ce biti 2:0, 3:1, a kada je pocela utakmica - sutnja, sami sebi ne vjerujete. Kakvo grotlo Bilinog polja, tribine su vise licile na mukom sklepano gnijezdo u kojem se komešaju poluizlegli ptići. Ali...kad...kad ma nije tako bilo...ko...ko...on...ma nije ma nije...to se nije desilo. Padam u amneziju. Zivim od jucer i ponovo sam spreman graditi laznu nadu. Dvadesetorica su davno rekla: Uš je pakaš i sad nam Ćirom zamazuje oči. Ali ovaj put oči su nam baš temeljito zamazane. Sanjao sam, nisam htio da se probudim-sve vam je rečeno, a vi probajte bolje, ova zemlja zaslužuje bolje, ali boljeg nema. Ostanite pod zastavom poluotrovne konzerve!
@eu Hvala. A vi pjevci. Mojne krijestit tita vam.
Ove samo Sa-x forsira. Koja popularnost? Mozda na ovom portalu. A sto zvuce rastimanoooooooooo... Jos nisam cuo ovako lose pjevanje.
da Boga je vise nikad ne pjevali...
voyage,voyage
hajd lijepo zadrzite svoje komentare za sebe....puknite od ljubomere!!!!!!!!!!!!!!! ja se nadam svim srcem da cemo proci................. juuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeedva cekam
hahahah ludi su :))
poznato zvuci, od koga su ovo ukrali melodiju
I dalje će te izvodit ovu pjesmu jer nećete proći baraž.