Za 10 godina postojanja
40

2Cellos se ponovo sastali i predstavili obradu pjesme "Livin' on a Prayer"

N. O.
Prvi put nakon objave da više neće nastupati zajedno, Luka Šulić i Stjepan Hauser, dvojac koji čine 2Cellos, udružili su snage u novoj obradi pjesme "Livin' on a Prayer".

Tokom 2018. godine popularni dvojac najavio je da prave pauzu i da kreću sa samostalnim radom, ali su nagovijestili da bi se u budućnosti opet mogli sastati.

Upravo su za 10. godišnjicu svoje obožavatelje počastili obradom pjesme Bon Jovija "Livin' on a Prayer" koja je objavljena na njihovom YouTube kanalu.

Krajem prethodne godine Luka Šulić najavio je mogućnost ponovnog okupljanja radi obilježavanja desete godišnjice postojanja.

Govoreći za RTL direkt Šulić je kazao: "Vraćamo se na desetu godišnjicu sljedeće godine. Neće biti toliko koncerata kao do sada, ali na lijep način ćemo obilježiti desetljeće od našeg formiranja. Nakon toga, opet ćemo se posvetiti pojedinačnim projektima, kao i 2Cellos-u".

Prije dva dana su na zvaničnom Twitter profilu uz zajedničku fotografiju napisali kako se raduju četvrtku - 1. aprila što je nagovijestilo ponovnu saradnju.