Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo dvojica neoriginalnih debila... Jednostavno boli koliko su izvjestaceni i koliko se trude da izgledaju kao da uzivaju u muzici dok je izvode. Ah da...i kasne nekoliko decenija za ljudima koji su IZMISLILI to sto oni rade i naravno barem 5 klasa su losiji od njih. Jednom rijecju - SMECE. Malo bolje od cajki i narodnjaka, ali SMECE!
Prestani onda da slušaš narodnjake kad su smeće a ne da te svaki vikend mali Vranj ovjekovječi svojim objektivom kako se olešiš uz prekodrinske umetnice ;)
Eto ako bude nafake da ih poslušam uživo, dobro bi bilo.
Ako dozivim septembar aBd, idem! :D
Krasnoooooooooooooooooooooooo, bolju vijest na sabahu čovjek ne može pročitat. Još da je npr. Zetra ili Skenderija... eh šta je - tu je. Jedva čekamoooo
do septembra ko živ ko mrtav