Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeeeeee moje sarajlije,pa da makar znate plesati pa ne bi covjek zalio da vam napravi party,tccccccc hajd opletite i uzmite puno eksera bitno je da se prodaje sarajevski kiseljak iako je ogavan
Evo i ja nacuh da Tito Heron svira u Labirintu 22.maja ali ne iz nasis medija vec sa www.radiodeejay.hr. To se ne smije propustiti. Ko zna, mozda nam jave i na nasim portalima ali poslije svirke ;-)
adsa
Mirnese legendico, samo ti deri ne jebi ove jadove ni 2%
ZA MUZICARA GLUP SI I JEBO TE ZAPADNI MOSTAR I ODO NA PARTI ISVAKA CAST SVIM MOMCIMA I DJEVOJKAMA KOJI SE TRUDE I SVIRAJU NA PLOCAMA NEMA TU LOSIH SAMO BOLJI I NAJBOLJI.LABIRINT 8.5.2004.
RASNI LIPICANERI JA SAM UCIO SVIRAT GITARU I NAUCIO I BACIO SAM JE JER SU PLOCE BOLJE LJEPSE I JEBES VISE RIBA NEGO NA ZICAMA A TO KRIVO JE MORE JE KRIVO PRIJE 10 GODINA TO VISE NEPOSTOJI TO SLUSAJU SAMO ALKOSI ISOCIJALNI SLUCAJEVI TE RAJA SA SELA KOJA NIJE IMALA NI SLIKOVNICU A KAMOLI EX -YU ROCK KASETE I PLOCE.ZIVJELA ELEKTRONIKA TO JE VRHUNSKI VRHUNSKI
UZBUDJENA ostani!!! Istina je Tito Heron ce da svira ali bukvalno svira i to Labirintu kako si nacula.
mujo plocu grebe... pa mu fino
I´ve been the one to party until the end lookin' for the afterparty to begin I'm going down to lalaland I hope to see you soon in lalaland Something 'bout those little pills unreal they thrill to you until they kill a million braincells Now, I need to go who is gonna give me a ride to the aftershow? me? I hope that i have enough change so I can make my brain rearrange I'm going down to lalaland I hope to see you soon in lalaland Something 'bout those little pills unreal they thrill to you until they kill a million braincells Oh, what have I done what happened to the mornin' I passed the time away being high today (Ugh, I got to find a way to fill the space in time) Something 'bout those little pills unreal they thrill to you until they kill a million braincells Lalaland that's were I need to be Lalaland is the place that all sets me free (has anybody seen my brain today? Hey?)
pa ti si definitivno najgluplji lik sto je ikad ovdje dao neki komentar cuj ti u svici sreo istomisljenike po pitanju muzike hahahah zanimljivo i nemojte molim vas da dajete svoje komentare za nesto o cemu veze nemate boli mene kurac kako se zove to muziciranje ili kvalitetno pustanje vec muziciranog nama se to svidja i u tome uzivamo ne kontam zasto bi bilo ok da dajete svoje intelektualne komentare i spustate se na nas nivo kad to vec i nije toliko kvalitetno ....
MUZICARU, JA SE SLAZEM S TOBOM DA ZA MUZIKALNOST TREBA INSTRUMENT I OSJECAJ, STVARNO, I SAM SVIRAM JEDAN INSTRUMENT, BUBANJ! AL MISLIM DA BI TREBO IPAK LJUDE PUSTIT DA RADE I SLUSAJU ONO STA HOCE, I NE SMATRAT IH MANJE VRIJEDNIM OD SEBE (IAKO POKAZUJES SVOJU VRIJEDNOST TIME STO NE PSUJES, LAKO JE PO INTERNETU NEKOM PSOVAT MATER). I JA ISTO SMATRAM DJ-e ZA ANTIMUZIKALCE, IAKO MOZDA IMA IZUZETAKA. I DE NAPISI BAREM STA SVIRAS, POSTO MISLIM PO TVOJIM ARGUMENTACIJAMA, STVARNO IMAS OSJECAJ ZA MUZIKU? I JA SAM NA ZAPADU, AL NE U MOSTARU, NEGO U SVICI, HIHI. NA ZAPADU PUNO LJUDI S KOJIMA SAM PRICO IMAJU SLICNO MISLJENJE O MUZICI, A SREO SAM I KOD NAS TAKVIH. P.S. POZDRAV IZ SVICE, ZA JARANA GITARISTU U SARAJEVU!
cuo sam ja dasi ti naj(za)jebani lik u mostaru svi te (za)jebavaju
ti kuharu, ko sto ja reko nista pametno nebi mogo napisat! Ja bas reko kako mozemo jedni drugima preko interneta svasta pisat... P.S DE DODJI KOD MENE U ZAPADNI MOSTAR, PA MI OPSUJ MATER, DA TI ODSVIRAM NESTO NOGAMA NA GLAVI TOJ GLUPOJ PRIMITIVNOJ, DA BAS VIDIS STA JE MUZIKA! ZNA ME RAJA TAMO, SAMO SE RASPITAJ KAD STIGNES, PA DODJI DA MALO PRICAMO O MUZICI.
pa ja bi iz radoznalosti otisao da vidim ko je taj mirnes i kakav mu je taj set
papak jedan nemoj da pricas o nekim stvarima o kojima veze nemas