Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj
uglavnom, ne fali taslačenja
Imam osjećaj da ovaj Klix namjerno provocira raju.
jok eto ne provocira namjerno :)
Imam osjecaj da Dario i Mario Simic namjerno ovo rade Dzeki, kad ne plati. Staviti slike djevojaka ovdje i pustiti komentare, znaci pozvati usrana i pogana cetnicka govna da se istrrsaju na njima preko poganih komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji je kloc ovaj Dzeko. Volim ga jer ruku na srce, donjeo nam je puno dobroga. Ali nerazumijem kako ima bogatstvo, finu porodicu, i buducnosti i on se uhvatio ove spice koja sa sobom vodi cetnicko dijete od nekog bogatasa i slika se pola gola na spotovima repera za pare. Kloca preuzela slava pa ne zna kuda ce. Nikad nije imao djevojku pa se uhvatio ove prve koja ga uhvatila za uho. Edine dragi, dodji sebi prije nego sto i tebe izlevati.
Kad bi ti imao sanse kod zene koja izgleda kao Amra nebi pljuvao ovdje vec bi bio zauzet.
"mundijal selfija" a sliku koju je klix postavio je "obicna","normalna" slika Klix naucite razliku između selfie slika(kada osoba slika samu sebe) i standardna slika(kada jedna osoba slika drugu osobu ili vise njih)
Sad sam bas posla postavit pitanje sta je ustvari selfie, ovaj klix kad god spomene selfie stavi standardnu fotografiju.
Teme klixa: Edin, Amra, Vaha i Safet. Ima li išta osim ovoga??
Ima, Vaha.
Ima, Spaha.
Komentari uzas, sto gore to bolje.
satribina? Pisam ti se na jezik
dominira covjek iza osobe koja slika :D
stvarno više preseravanje i sa amrom i džekom sad i babukica se pojavljuje. MISKE, PJANIĆ,BEŠIĆ, MEDENJANIN, SUSIC, SUNJIC, BIČAKČIĆ, KOLAŠINAC, BEGOVIĆ ima se o kome pisati
sto ce Dzekin stari na tribinama, covjeku je mjesto na klupi sa strucnim stabom :)
Svi što pišu ove bolesne komentare vjerovatno intimni sa ženskom osobom nisu bili godinama, ako ne i decenijama. Bila u braku, dobila dijete, razvela se i nastavila život žena sasvim normalno, to vam je teško pojmiti u 2014 godini? Gdje mi živimo... Ibretite se nešto što je bila udata za Srbina, a Sarajevo je imalo najveći procenat miješanih brakova u bivšoj Jugoslaviji. Al' opet i razumijem što se ibretite, zato što ste u to vrijeme skupljali cijelu godinu da odete na godišnji u Sarajevo, a sad ste tu i silujete ovaj grad na sve načine, kulturno, moralno, arhitekturom, prevozom..
Na godisnji u Sarajevo? Hahahahahahhahah. Zasra ga ti pravo. Hahhahhha
Pucajte minuse čobani, samo pucajte :)
Srbin je napumpo,i sad ce te vi opet pricat da je dijete tursko? Pa da,kad ste radili to 500 godina,zasto nebi mogli sad...
what? sta ti sad hoces? xD
otisle ove parese samo da se uslikaju, pola ih nije znalo koji su nasi na terenu.............BHF--EURO je u europipa da pokazemo ko su najbolji navijaci na svijeu--BHF
kae navijaci bih, a ono sve dzekina famelija
fino se prijavite na instagram, pocnete je pratiti i mozete postavljati sva pitanja xD
p.s. jer ja sam nazalost vec blokirana. :D
Ko je ova sa sesirom?