Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BIH živi 52 posto žena . 48 posto muškaraca i Emerik Gudelj
i Arduana je glasala za njega, imam dokaze
duvaj nam ga svima
Nemam razloga da se hvalim pa to zna cijeli grad da nas troje zivimo neko iz mase sto si pacenik potrudi se malo evo imas pozdrave od ove crvene.Idemo sada malo da uzivamo caos :-)
Lafčina nema boljeg u državi, ima i velikog dole vjerovatno, ove iz žirija bi trebale znati XD
meni lici na Mevlida... :(
vahid halilhodzic -vaha SELEKTOR BiH
Nas troje zajedno uzivamo a ti umri od zavisti,ti \"neko iz mase\" vjeruj mi slucaj si za psihijatriju znam ko si i nisi zaista normalan..lijep pozdrav od njegove supruge a crvenokosoj kissssss :)
\"Novinar za jednu televiziju i par magazina i portala. Radi kao menadžer Nermina Puškara i Zlatana Duratovića,Mistera BiH.\" pa gdje nece pobijediti xD
neko iz mase : sta da ti radim kad ti je stari glup, o tebi da nepricam...seljak ti mamu upregni ,a vi bogatasi javite se ;)
Mimo Sahinpasic, mmmmmmmm, zreo muskarac, najbolji muskarac
Kad bi mi Lejla sjela u krilo preporodio bih se djece\'m
A dje je tvoja mama sine ???
moj stari kaze da mu se Mimo jednom nabaciv\'o
ovo je sve kampanja pegamberove (muhamedove) famElije i famElije njegove zene dine koji su molili za glasove da malo isplove iz svakodnevne anonimnosti, klocevi sramite se svojih godina.
Dobra ova Lejla, prava MILF-ača, uhhhhhhhh
A moj amidza je dekan na pravnom fakultetu i ova crvenokasa je prosla drugu godinu zahvaljujuci sifonima, kasnije sam je i ja trebao opalit, al se napio previse vodke pa mi se nije mogao dici