Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace moj dobar prijatelj
vidis, ha se bosanac oslobodi lanaca jugoslavije i bilo cega sto je namjenjeno da ga usporava, standardni talent i uspijeh kojeg se cijela bivsa juga bojala, dodje do izrazaja. odlicno, bosanac slobodan da uspije koliko moze, uspije vise od drugih. evo vam karina, i srbiji i ostalim drzavama bivse juge!
Ooooo malogradzani idite u PM kompleksasku
Ako je ovo najljepsi muskarac, majko mila pa kakvi su ostali?
Haha, Bolji sam 10 puta
ovaj facom bosne nije vidio
Zali boze lijepog imena i prezimena....
Koliko je među nama kompleksaša, koje nizašto Bog nije stvorio pa iz očaj pljuju na druge, i hvale se rodnim listom, a svjesni nisu da su baš zbog toga genetski inferiorniji od drugih, Naprijem Mujo!!!
Jel to taj Mujo sto kuje konja po mjesecu, haha XD
Drago mi sto se zove Muhamed ;)
TO MUJO BEKRIJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamu izbjeglicku!
Ne baljezgajte gluposti. Covjek je pobjedio zato sto su ga izabrali da pobjedi. Nisu ga sigurno izabrali preko stele, iako je bosanac. Osim toga ziri ocjenjuje vise stvari a ne samo izgled lica. Na ovoj slici su svi ruzno ispali, ali to ne osporava da je covjek Bosanskog porijekla nesta uspio u Njemackoj, o vi veliki moderni urbani bosnjaci, srbi i hrvati. Blago se Evropskoj Uniji sa nama, kad ni covjek kojeg su njemci odabrali da je Mister Germany u Njemackoj, nemoze biti rahat od BiH ljubomore i ogorcenosti. http://www.tz-online.de/nachrichten/deutschland/muhamed-durakovic-mister-germany-1034886.html ZIVIO MUHAMED DURAKOVIC sto godina, i bio jos tri puta Mister Germany, vama iz inata !!!!
Ma daj ljudi pogledaj te malo bolje,,ako je ovo najljepsi muskarac u Njemackoj to je zalosno ili se vise niko nije prijavio ili je ziri corav,,onda se mogu i ja sledece godine kandidovati.
ah ljepote, ah ljepote!
Čitajući komentare dolazim ponovo do istog zakjučka da je još uvijek kod Vlaha duboko usadžen i nažalost više nemoguća misija pomirenja sa samim sobom odnosno činjenica da im je genska struktura azijska dominantno turska, a i dobar dio otpada na romsku strukturu. Odatle dolazi logičan zaključak da sav ovaj izljev mržnje i podsmijeha na račun mistera koji je tipičan izgled Europskog čovjeka dolazi upravo od spoznaje da su i uvijek če ostati za zapadni svijet evropski cigani.
mora biti kad ga je bosanac napravio to burazzzzzzzzzzzzzzzzzz