Rano je za bilo kakve prognoze
2.8k
Miladin Šobić je sve bolje, počeo je i komunicirati
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdrzi Miladine, izdrzao si i teze stvari... uz tebe sam i zelim ti sve naj
Dobre vijesti o mom starom drugu Miladinu.Mic po mic bice to dobro.Sve je uspio da pobijedi tako ce i ovo.Jaci je nego sto se misli.Drobnjacki su to korijeni,genetika je cudo.
Nadam se da ce se oporaviti sto prije! Zbog njega uklonih jednog sa fejsa. Amaan, sto je taj davio s njim, te statusi o Sobicu, te pjesme, te linkovi, te tugovanje, te prozivanje ljudi koji ga ne slusaju.. ocam da se roknes samo -.- A navalio na njega tek kad je Milo zavrsio u bolnici, valjda je in tako. Jah!
Legendo,brz oporavak!
Aj fala bogu, nek je malo bolje.
Ooooo jeeee...
...razbiće on nos životu...pjesma kao proročanstvo...