Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj clanak je memo narucio... ali ce platit' kada mu legnu pare od nagrade...
Ne trebaju mu ni dinara platiti. Glumi čaršijanera i patriotu a po čaršiji šeta sa genocidašima koji mrze BiH i njegove gradjane... Je'bo ga Era Ojdanic i četnici..!!
kako ga furate postat ce premijer kantona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sile i programa još nagradu nisu isplatili, fuj.
pare nisu problem para nejaaa
I da nemaju oni ne smiju nuditi nagrade, moraju isplatiti pa makar imovinu prodali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Memo pitaj TANA da ti posudi
DaBogda nikad ne naplatio!!! Koji je ovo krkan samo da znate. Svako jutro ga vidjam kako izlazi iz svoje zgrade, prvo sto skoro uvijek parkira auto na trotuaru a drugo sto baca smece ispred haustora. Pa majmune, gdje je kontejner. Jesi vala za farmu stoko jedna!!!
Ja mislio Memo urbani Sarajlija, kad ono svaki šund od muzike tamo zna napamet.
Ako ih ne halali,mogu mu propasti.
Ko uvozi ovo smeće od Pinka treba ga u zatvor.
kako nije isplačena nagrada a drži je u ruci?
Zlate ti, jesu l' te to klempirali po usima? Sta's kad se furas da si lafo gradsko dijete, mota te prolinva da si papak pa klempa.
Pink je mašina za izvlačenje para po osnovu marketinga iz BiH. Ništa ne daju osim Zabranjenog foruma. Lažu da imaju vlastitog programa dovoljno samo da bi muzli. Što naravno nije uopšte teško dokazati, ali nema zainteresovanih strana. Svi su u talu. Od RAKa pa nadalje. Zapravo RAK je baš jedan od rakova ovog društva.
PINK je tzv televizija koju je oformio Slobodan Milošević lično. Majmuni su oni koji iz BiH odu na tu tzv TV.
Je da ih nikad ne dobije, seljak jedan
Bez obzira sa kime šeta, PINK je inaće prepoznat kao prevarantska firma i ne samo PINK sve ovo se odnosi i na sve takozvane komercijalne ( čitaj privatne)TV, domaće i strane. Neznam dobitnika bilo kakve nagrade da se nuje namučio i sudio da bi došao do onoga što je jasno definisno ugovorom. Naravno država BiH , te njen RAK, je kriminalizovan - potkupljen. Umjesto da odmah zabrane emitovanje dok se dug ne reguliše, šute kao zaliveni. Ako nema para ide likvidacija i oduzimanje sve imovine.
Ima taj neki čok !! :D
Nikakav čovjek a još gori slikar.
Memo dobio si po usima i to je to sad mozes kur*u rastezat usta na desnu stranu sha baaaa
Ekrem Jevrić: ko je taj đoković šta pjeva on gospoda je kralj