Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...slabo klixe, slabo...
Ma, kindgirls.com uljepšaje svaki moj dan! Ovo je talašika.
Dobra, ali, petak je ipak, petak........😂
Bolje cure u Ice Cube-ovoj trilogiji Petak :)
Eh da je još bila radna...
Dobra koka
Obična cura ali pomeo bih je da ne ispadnem previše izbirljiv.
Stavili naslov kao da ce mi doci popusiti pred vikend..
Tako ti ja krenem do prodavnice,prodjem pored jednako ljepih sarajki,ali ono sto ova ima a nase nemaju su prirodne obrve a ne nacrtane.Kad se muvam s curom prvo joj pogledam u obrve.A nazalost ona meni u novcanik.
vi balite za tim sto crtaju obrve, nose umjetne trepavice u sred dana, puš ap gace itd. ne placi sto ti gledaju u novcanik, to sam trazis.
Tvoj komentar stoji i moze se povezati sa velikim procentom muske populacije.Ali se nisam pronasao u njemu.Muskarac koji misli da cura ima velike sise a ona nosi push-up je nazalost slijep ili glup muskarac.Ne trazim prelijepu curu,takve su potrebne samo ljubavnicima i slikarima bez maste,trazim curu jednako inteligentnu,ali do sad takvu upoznao nisam.A upoznao sam ih mnogo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma joj vi niste normalni,šta će ova uljepšati ba,ne može 5 minuta uljepšat pa ocam mog.
Danielle draga na nekoliko slika stavlja prste u usta, mozda je gladna ;)
Evo prijedlog za klix, Dajte nam velike sise i guzice za pocetak sedmice a neku ljepoticu za kraj sedmice i pun pogodak!
Alkohol navece, za kraj radne sedmice da je sto prije zaboravis!hahah