Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
( . )( . ) dobra!
kiki........http://superzena.b92.net/iz-muskog-ugla.php?yyyy=2015&mm=10&nav_id=1053902
Vise uzastopnih ulazak i izlazaka, mozda cak i do dvije minute...
Bitno je da sam ja u top formi :))) Iako atmosfera oko mene je nula...Moj Kikane, ljudi stalno imaju potrebu da te povrijede, al ovi u zadnje vrijeme nemaju pojma da ih unaprijed skuzim ;) Samo se nagovaram svima i zivim ko car, a oni nek pate i kontaju...
Eeeee moj Kikac, ko rano rani, dvije srece grabi, ev cekam drugu :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sifoni OK guza treba još koju kilu ugradbenog materijala. Nego koje ova s njom na slici 5?
Vjeruje li iko da rolšue vozi bez grudnjaka? Gospođica je zaista lijepa.
dobraaaaaaaaaa
ko ovo yebe da mu popusim
Sa njom u klinc grcko-rimskim stilom.
uff, fenomenalna je! skidam kapu, vaše veličanstvo ... :))
http://www.index.hr/gc/kahili.blundell/gallery.aspx
Ne znam za sexipil ali mene je hipnotisala sisama.
i da me prevari,izvinio bi se.
dobre joj koturaljke
Ispod palme na obali mora rastaju se dvoje sa suzama, vec je zora pocela da rudi ona place ...Ja je njezno njubim. Ona place ...ja je njezno ljubim ....Za nas dvoje vise srece nema, od sutra ce samo jedno leto da ostane samo uspomena. Tu na pjesku pocela je ljubav,samo more pricu zna o nama do juce su oni srecni ....sad su samo suze u ocima, ona place ja je njezno ljubim za nas ovde vise srece nema.....:!
A kad je vidjo pozeli da ronim a ono kristalno cisto more ,pa sa njom pod palmom
jeste dobra ali imati seksipil je nesto drugo....ova je super u svakom pogledu ali nije privlacna da sad kazem ima to i to....jednostavno sve je ok i kad se takva treba skine onda je i dobra, sto je logicno. Medjutim seksipil je nseto drugo...
Evo, na primjer, mene uopšte nije hipnotisala. Ovo nije žena, više liči na skelu. Ako mislite da će te ovakvim slikama povećati posjetu na portalu za*** ste se. Tražite bolji način.
ne bi tako pricala da vidis snimak od zadnjeg puta kad mi je puko