Na zahtjev čitalaca
2
Svi aduti manekenke Slađane Pejić
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ste vi isti
Jake manekenke, nigde struka, nigdje bilo čega što je čini koliko-toliko unikatnom i zanimljivom...
Ona manekenka, dodje na predavanja i smrdi na bijeli luk....fuj!
JA I STA JE OVDJE LOGICNO NEKONTAM??????????
Ma dajte molim vas, nema struka, nema sisa (jos nekakve spustene), nema dobre noge, i na kraju nema nista posebno sto se tijela tice, jedino nije debela i to je to, vidi se da teretane i vjezbanja nije vidjela...!
Ona mene tako nervira! Umisljena je previse, a po mom misljenju ima ljepsi djevojaka od nje u ovom poslu :)
bolja na slikama nego zivljaka.Al meni je ok!
djevojka nema zenstven struk i potpuno je neproporcionalna, s grudima ispod prosjeka..jadni vi ako vam je ovo zgodna zena.
Gdje su ti si.se jadna?!
@aRCHIBALD - ;)
@BiHpatriot Pridruzujem se vasim molbama i saljem vam jednu veliku pusu. Javi te se ponekad i meni.
Molio bih redakciju Sa-x da ponudi neke zanimljive sadrzaje i za gay populaciju u Bosni. Ima nas koji ne uzivamo u slikama polugolih zena. Molim vise slika dlakavih, nabildanih muskaraca. Potpisnici ove peticije su i moji slatkisi Yu-Star, zeleni zub i Lloyd. Pusica!
cuj! \"na zahtjev citalaca!\" :=) hajmo reci da je tako... ;) riba ok..daleko od modela sto preferira karl lagarfeld & co. .. simpa je mala
sladjo agresorko !! vidi joj bena na stomaku.
zaboravih reci ............ pozdrav za Peaches :P