Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naime Suzi ima manu a to je što nedijeli ljude po naciji boji vjeroispovijesti već ih dijeli na dobre i loše. Ima još jednu manu što previše voli ove prostore a ima mogućnost da se makne bilo gdje na svijetu jer je proputovala cijeli svijet. Kada bi je pitali zašto, rekla bi vam zato što su ovi prostori najljepši na svijetu i da nismo uopće svjesni koliko smo sretni što smo tu rođeni i imamo mogućnost tu živjeti, jedino sami sebe činimo nesretnima zbog mržnje koju nosimo u srcima i duši!
Imate slike i video iz Beograda sa koncerta Dine Merlina, imate i slike šetnje po Sarajevu, možda će te nekada i proći kraj nje ali neće te ju prepoznati jer ona se stopi sa sredinom u kojoj jest , slikicu kuma iz Tuzle, pa koga zanima neka si pogleda. Imate slike gdje razvlači betonsku deku od svoje kuće koju si je sagradila, imate slikicu i sa krova svoje kuće. ona se toga ne srami. Kada bi je pitali zašto nema slikice sa bazena rekla bi vam da ne želi da drugi misle da se pravi važna.
Provjereno - Klix nije napisao članak o Suzi nego je kopirao iz jednog Europskog dnevnog časopisa. Koga zanima neka zove redakciju i provjeri ili sam potraži. Koga baš zanima Suzi neka pogleda slikice na instagramu pa će vidjeti njezine prave slikice. Curka je super sa 27 g sama si je napravila kuću sa bazenom, sama se školuje, i obrazuje. Kupuje knjige i jako puno čita i ima vlastitu biblioteku. Najdraža joj je "Tvrđava" i uvijek je sa njom na putu. Imate i njezinu macu bez oka koju je spasil
Ma ovo je droljica,znam iz prve ruke
Halo "jozo" smeta ti činjenica što je cura pola BOSANKA .......hahaha
mana joj je sto je ruzna ko karina
Mislim da ste u pravu a ovi iz LOREALA su siguirno maloumni pa su je angažirali da im reklamira farbu za kosu koju imate u svakom malo boljem dućanu na svijetu!
Vidjetčemo...
Ovu curu osobno poznajem. Cura je pola BOSANKA, majka joj je Tuzlanka. Jako voli Bosnu i toliko se ponosi da se često deklarira kao Bosanka. Uvijek nađe vremena da dođe u Bosnu pa je najmanje tri puta godišnje u Tuzli i često u Sarajevu. Samo je jako skromna hoda u trapericama i tenisicama da ne bude drugačija od drugih. Vjerojatno pojma nema da je na ovim stranicama. Nadam se da vaše pljuvanje neće umanjiti njezinu ljubav prema Bosni!
Znate koja je dobra Hrvatica, ona glumica Zrinka Cvijetosic ili kako se zove, sto je sad s futbalerom Kranjcarom, kako kaze google. Dobra bas, ono za vikend. Nebi je zenio, mislim malo mi je previse 'slobodna' a dobra, to je eksplozivna kombinacija, i uvijek ce biti nekih ljepsih i boljih futbalera od mene.
Korzetič i ćarapice dobra reklama,ssmo još neznamo koja joj je cijena za naše tržište mislim za jednu noč...
možda da se propitaš za cijenu u svojoj blizini!
bez da se hvalim,imao sam bar 10 ljepsih od nje :D
vjerojatno u mraku, stari moj o ovakvoj možeš samo sanjati
na trecoj spasvaj se... ljepsih cura u srednjoj skoli ima
*spasavaj se ko moze... bezze...
moguće
Bez mane jos se niko nije rodio.
Apsolutno se slažem!
Ima malo kobilastu facu
e što nisam hercegovački bizMismen
@gdjica_zlica ne fali ovoj ništa
@gdjica_zlica vodaju deblje curke i možda jednako lijepe!
kurava ? to nije mana