Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvu mi je doktor preporucio za treniranje. Dijagnoza- najmanje tri puta dnevno a po potrebi i vise puta, skroz neki dobar doktor.
Da je tebi barem jednom, mes čini da bi odma progledo :))))))))))
...vala, bolje noge ja imam...
...vala, nemaš.... 😉
...nemoj sad da ih obrijem pa da vidiš :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hoću da te ka,,,ram
Ma hebo to noge ruke sve na svom mjestu ima sad je kratko ili dugo to je nebitno..zna se sta je bitno da je dugo :)
mala je perfektna,ko joj manu nadje na sveti vid ga poslat
Al' i ovaj klix prducka,i vi svakave "titule" dajete svakakvim futama.
Prije je slikama nedostajalo boje a sad odjeće.
Narode svasta natrkeljaste ko da misice imate kod kuce, kazem vam ovo je pi.ka i po sami misic, krtina prvoklasna stegna ko kamen... cent gore dole u nogama ne igra ulogu one svakako idu iza usiju kad dodje stani-pani!
Poguzvo bi je ko petohiljadarku
Ovaj sto bira ove "ljpotice" ima neki problem sa zenama, ili su ko fosna ili noge kao u patuljka, novinar druze malo se zabrini za svoju seksulnu pripadnost..posavjetuj se sa kakvim muskarcem,.... :)
Od biraca nema jebaca
Nije ni jebac svako ko ima onu stvar :)
Ma onako Stefanie je dobra ali ima boljih
Drolja!