Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skupljam bubrege - @Memmo, hajmo!
imas ti bolju trebu haa ? hahahaha jeste jadni u pm :D . .
cuj Shakira nevalja..to moze da napise jedino neka stokilasica kojoj su simbol zenske ljepote vime ko u krave koje se zbog pretilosti protegle do koljena! fuuuuuj kompleksasice! kako vas nije stid skrivati se iza monitora i pljuvati po savrsenom zenskom tijelu..guske debele!
znam jednu curu vjerovali ili ne koja ima isto tjelo ko sakira bogami
e moj sanjine ubleho jedna pored onakve tarabe od zene ti se napalio na sakiru hahahahaa ... btw.cura je beton,nema sisu al je vatra
volio bi vidjet njihove cicate trebe pa makar ograiso
to sanjine legendo hahahahh
Zasto vas je briga sta ja radim na pauzi,bacio ga jednom cisto da se maloopustim,naporan radni dan!
ostale joj sise kod kuce na klaviru...
takvih nam je puna drzava (administracija) zato nam je ovako ...
zna covjek sta valja :-D
Sanjine Kapetanovicu iz Federalnog ministarstva zdravstva je li se tako ponasa na radnom mjestu? Sramota, jado jadni, zgubidanu jedan!
Bolja od Džeke!
Shaky marry me!
@žikžik ...pa samo debelo zensko moze bit vako podlo i zavidno