magazin
31

Pogledajte nove seksi fotke Ane Marije Jurišić sa plaža Miamija

Klix.ba
Bosanskohercegovačka manekenka i model Ana Marija Jurišić je uradila seriju fotografija ispred objektiva londonskog fotografa Benjamina Lycetta. Izuzetno seksi fotografije su napravljene na plažama Miamija.

Ova bh. ljepotica se nedavno vratila u Ameriku, a nakon što je završila obaveze na Pravnom fakultetu u Sarajevu, nastavila je sa snimanjima.

"Posljednji i ujedno meni najdraži shooting koji sam do sada uradila u Americi bio je za liniju kupaćih kostima Peixoto Peixoto Swim & Resort Wear koju je organizirao www.ikonmodelmanagement.com. Fotograf iz Londona Benjamin Lycett me jednostavno impresionirao koliko svojim radom i profesionalnošću tako i prijateljskim odnosom. Odličan je, a obzirom da radi u Evropi i Americi sigurna sam da ćemo raditi mnoge kampanje zajedno. Fotografije koje smo uradili za Peixoto ostavile su mnoge bez teksta", kazala je prelijepa Ana Marija Jurišić za Klix.ba.

Odmah nakon snimanja je napustila Miami i sada se nalazi u New Yorku gdje je i njena matična agencija Stars Model s kojom planira sljedeće angažmane.

Podsjećamo, Ana Marija je snimila kampanju za Lutriju BiH, a pored raznih reklama i editorijala koje je snimala dobila je i ulogu vampirice u američkom filmu. Uskoro ćemo je moći vidjeti i na TV ekranima u ulozi voditeljice na televiziji Fashion One, jednoj od svjetskih TV kuća posvećenoj modi i ljepoti.