Transseksualci u svijetu mode
0
Ove prelijepe dame rođene su kao muškarci
Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nisu dame, to su i dalje muskarci koji se oblace kao zene ma sta god oni trenutno imali medju nogama, rodjeni su kao muskarci i biti ce to dok zive
opet je svaka ljepsa od ove moje,odnosno svaki
fuj
sve je na vakat..Ali Malika je kršna!
Nije istina da je oralni sex perverzija i apsolutno nije istina da je svaki odnos od kojeg žena ne može zatrudniti perverzija. Informiši se ili bar uključi mozak prije nego počneš lupetati.
Vidi travestita što se javlja :D
hahahahhahahahaha ovo je se cekalo vec dugo a izgleda da je bilo samo pitanje dana kad ce neki h0m0sucks-ovac da ispliva svoje pacenicke spolne komplekse.... sad znamo da u redakciji sjede same zagoretine docim je toliko glupih clanaka o nekim sisatim i guzlatim retarderkama... strcstrcdrkdrk....
Spuco bih ja ovu gospodu, sto sta fali?
@juli, eto kada ti nisi ljakse vec moderan tip, ako imas sina ili kada ga budes imao nek ti sin navuce ovakvu jednu \"damu\"....a ti nazdravi u to ime!
ŠA SU SE OVO UNAHAKARETILE?
@patriot da si ti neki vjernik nebi razmisljao o gu.zenju osim kad treba dijete praviti...
@P.i.p.o. - to se pališ na ove retarde ove kad vidim i ne guzi mi se
Ova bagra kontaminira cijelu zemlju!!!!
KOJE SU TO GLUPOSTI . NEZNAM ZBOG ČEGA UPOPŠTE STAVLJATE I DAJETE TAKVE STVARI NA INTERNET STRANICE. I JOŠ ŠTO ZABRINJAVA VI TO JOŠ PRIHVATATE NORMALNIM STVARIMA?
http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
moze i koza ili ker.
Svacije je pravo da se osjeca onako kako mu to najbolje i odgovara. I iskreno, gledajuci ove gore slike, mogu reci da su sve redom dobre. Ma i posexati se sa nekom od njih, zasto da ne! Rupa je rupa, pa bila ova ili ona:-)