Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakvih puna bosna samo nece niko da ih slika
zar vam je ovo golo? sta ste vidjeli, ledja stomak, i noge gole, i pola guza, koje na svakoj javnoj plazi mozete vidjeti LOL ispravka, pola ledja, ima kosu dugu... a vala nista posebno nema ta cura. Da se je ta cura skinula gola, nebi video postavili na ovoj stranici, a kamoli slike. Pozz.
GUZIO onomad kada sam kao student putovao u Paragvaj zigovo sam ovu malu jos dok je bila maloljetna prostitutka. Što jest jest firca se ko luda
A ima l\' kraja pricama o ovoj curi !? Skida se svaki dan pred kamerama, sta je tu vise interesantno?
hebo bi je tu kraj stative,ma i nju i stativu i sve ostale.................jao jao dobra
bravo _code_ to i ja kazem hahha,al se ova urokala necim ocigledno je a mislim da je ovaj novinar PODERO poslije snimanja
@Mehmed Fatih: Jel nisam upravu kada kažem da danas svaka drolja koja poželi pažnju odluči da se skine i, zahvaljujući tebi i takvima poput tebe koji padaju na to i koji ženska u životu vidjeli nisu, uspije u svojoj namjeri? Znaš šta je još jadnije od svega ovoga? Što ženska nema ništa što nemaju i druge žene, al\' se raja nafura (a malo vas i mediji nafuraju) kao da je ne znam ti kakva treba u pitanju. Uživaj u svom beskorisnom životu! ;)
MA hajd nek se skida u mladosti! Pokrice se u starosti! Vama se ne svidja a slinili ste i cak ste ostavili komentar! Lafo vi ne bi umastili brcice?
Meni je teze palo sto je Paragvaj ispao neg tebi
dobra ko hljeb...samo bi joj prezime promjenio :)
Ovakvih djevojaka mi u Bosni i Hercegovini imamo na izvoz !
Koja fuksa majko draga, kako je nije stid, rospija glupa !!!
slažem se Epsylon...obična glupa cura koja se prodaje skidanjem....
Jadno. PS: Gdje vi ovdje vidite čari? Kod mene vikendica ljepše izgleda.