Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beton!!!
....betona kroz ulicu zena bataljona
Fadil likes this.
Sad ce ljubomorni picici da joj nalaze mane. Kazu mrsava i sl... Vidi je , zviždi ocam
...ušo bih u nju ko u kredit taman pa i Fadil nek mi ne prosti..
Dobra.... Uh
Vrh cura
Rodila majka rusiju 😂😂😂😂😂😂😂
Vodim te za vikend na planinu sa svojim novim iks šes ;-) fadile halali
svaka bi je msjka za snahu pozelila ;)
iskreno sada ce neko reci evo mostarka ljubomorna; hajde pokazi ti svoju sliku itd itd.. ne radi se o tome. stvar je da filteri, sminka itd dovede do toga i da manje lijepa postane prelijepa. sta je sada ljepota? uz skljocanje 100 slika i tonu sminke izabrati najljepsu? kad vidim after i before..... postajem skepticna o tim modeluna ljepoticana. iskreno? ljepsih srednjoskolka kod nas ima i to bez sminke ... http://www.unmotivating.com/adult-stars-without-makeup-before-and-after-photos/
**** skepticna o modelima ljepoticama pardon.
Ja te podržavam al gdje nađe slike porno glumica kao primjer haha. Interesantno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uhh...ako je ovakva cerka, kakva li je tek mama
@rutav jezik .... i ja sam to pomislila :))) sigurno je avion! kad se sjetim onih cehinja na moru, ma kcerke ni do koljena :))
Mama je bolja
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Lijepa ima lijepe crte lica, to mi prvo zapne za oko, lijepa i prirodna. :-)
@MokeR Hej Moker veliki pozdrav, javila sam se ja vec par puta ali vjerovatno nisi vidio. Kao prvo da te pozdravim pa onda i da se zahvalim sto si nekako kad mi je bilo tesko bio tu. ;-)Kao pravi jaran i drug, hvala opet. :-) Izgled je prolazan dusa je uvijek tu, bar do nekog momenta i to je ono sto se postuje i voli. Ocima treba gledati malo dublje ne onako samo povrsno, jer tad oci znaju i da slazu. ;-) Hvala bogu nisam od onih kojima je bitno kako neko izgleda nego kakav je neko u dusi, e to je bitno. Pozdravko za tebe i ugodan ostatak veceri. ;-) I da ljepota je u osmjehu :D Bitno je biti sretan.
Hahahaha nije bitno koji je i gdje je ;-) Slika? Ne moze se sve povezati treba malo vise informacija. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jako lijepa djevojka! pomrsava za moj ukus ali lijepa!
@Ocean ... bolja! :))))) salim se :) ova moze dvaput u mene stati ... hahahahahahahaha
@peanut jojj Pini sto bi onda rekla za mene, ni ja nista deblja nisam. :-( A nije da bjezim od kila, volim ja fino hapiti. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
vala izac s njom a da se ne krijes od nje i lijepa i zgodna za karakter ne znam govorim o vanjskom izgledu
zar nije Nedelja kraj sedmice,a danas je petak?