Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umro bih na njoj ne žaleći ni za čim.
Izgleda zdravo i lijepo,ovaj put big like! (:
Ja neznam, svaka joj cast, dobra ko hljeb, bez mane, ali ja bas licno nemogu ove "perfektne." Mislim nisu za mene samo to kazem, i nek su one zive i zdrave. Em nebi znao sta da radim, em im fali malo "zivahnosti." To samo kazem ono na prvi pogled, ne mora znaciti da je tako, svi smo individualni ljudi. Al nisam ja toliki frajer za ove "top modele," i volim kad ima malo imperfekcija. Dobro tijelo i dobre .... i dobar ... to volim, ali nek nije bas 100% perfekt. Ako me razumijete sta hocu da kazem, i nek ste vi meni svi i sve zivi i zdravi.
Joj kako je lijepo zagrlit ovakvu curu, eee kad se samo sjetim.
dobra Natasha
http://i.cdn.turner.com/si/pr/subs/swimsuit/images/13/13_natasha-barnard_05.jpg Mmmmmmm...
pušacka usta
😍😍😍😍😍😍😙😙😙😘😘😘😚😚😚❤❤❤
...znaci ovo su usne...gledam ih i dize se ....znaci dizu ko vijagra :)
znači bože
...zaljubih se kakve oci i usne :) Sad cu si cijeli dan ponavljati #jasamtvoja koza #ljubim bubasticno #volitekozica 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
tanka brate pravo
Prav žena, ima svoje obline... Baš kako treba
Ne moze bolje od ovog, najbolji omjer mesa, jedino mi vokri sto nije okrenula guzu ni jednom, al mislim da znam kakva je guza, vidim je sprijeda i znam kakav je oblik straga, to u carsiji radim vazda i kazem sebi opet si u pravu.
katastrofa :)
još bih jednom da te poselamim, ESSELAMU ALEJKUM