Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas dopisem na listicu nezavisni kandidat Daisy Lopez i s merakom upisem pored X
slika 3 naaaaaaah
za kolumbijku, jako lose
Kostur živi.
I nije vala cemu, zgoljava nekakva
No comment...
Opasna nema sta.
nahladices jajnjakeeeee
Musko sam, mladje dobi i iz glavnog grada. Inace nisam "hejter", ali ja stvarno ne razumijem muskarce kojima se ovo svidja? Jos manje cure koje prate ovaj trend! Zar je moguce da ovakve zene prodaju najbolje neki casopis? Za koga? Za one sto vole kratkorocnu satisfakciju misleci da imaju visak testosterona i da su prave muskarcine iako to nisu jer bi u tom slucaju gledali i imali djevojke, a ne slike?
Ne znam zasto bi neko volio da mu je cura, mama ili sestra ovakva i da svi samo o jednom razmisljaju kada je vide i da ona to tacno zna? I jos uz to ovo ne izgleda lijepo, niti je zgodna. Ocigledno se ne gleda vise kvalitet, nego kvalitet poze. Ovaj komentar nije moje stanje neke ljubomore ili slicno, vec cisto misljenje o ovakvim curama jer ne mogu da vjerujem kakve ljudi komentare pisu i koliko su napaceni i jadni...
Bolje je da gledam nju nego da citam tvoje filozofske zajebancije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prljava, budala, sjela golom vaginom na onu fotelju ili barsku stolicu, infekcija joj je zagarantovana
Ostadoh bez teksta....
Lijepa je Daisy... Sam je dosla u pogresnom trenutku....😂😂
dosla ili dosla..
Dosla .. Naravno😂 I ti svasta pitas😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
"...aostavljaju i najrječitilje..." Evo primjer.