Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je rec' zgodno zensko , slike 2 i 6 pokazuju da pice i mezu mozes komotno stavit na straznjicu a sake sastavit na struku .
po vama odradi Ronaldo pola Europe
@sarbon Što na terenu što u krevetu. :)
@Misstake Hahah ma nastimano bolan. :D
Dobra za oprašiti u autu. Ne bih je kući doveo, nema para...
Pozivam te na moj blog http://zaradjujnovaconline.blogspot.ba/ gdje se možeš informisati o jedina dva pouzdana, provjerena, načina zarade kojim se bave mnogobrojni ljudi sa Balkana i iz cijelog svijeta. Ovo radim jer firme za koje radim me nagrađuju za dovođenje novih članova. Pridruži se mom timu koji je tu da ti pomogne na putu ka uspjehu. Dobrodošao!
Preljepa mlada DAMA. svaka mu čast ko ovo oženi
Mhh med medeni
Mama mia kakva treba..vadil bi me iz nje kao mac iz kamena!
Aaaa brate tanka fali joj kila
Uletio bi joj ko' što ovih dana ulijeću u karadžića hahaha
...štob unas rekli, plavokosa crnka. vaka rastavi muško od pameti dok si reko "cvrc milojka".