Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mmmmhhmmm, ima pipak koo tops (jaffa cakes)
jel youtube neki sto stavih ili neke prosto prosirena recenica !? :))))
Ihhh, jes ti to nesto...Pa normalno, necu o cetnicima, balijama i ustasama...Bolje sa zenom plakat, nego sa nekim idiotom raspravljat...Samo svijetle teme me zanimaju, treba ovo malo zivota nasmijati se i zabaviti, a retardirani idioti nek raspravljaju u koga je veci i ko je pametniji...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bradavica k'o pečat mjesne zajednice...
Po mom ukusu.
I šta radiš ovdje" - upita Mali Princ "Pa ništa. Sjedim ovdje i lijepa sam. I svi me vole. I dive mi se." - odgovori Ruža "To je lijepo" - reče Mali Princ, "I uvijek će te voljeti "Ne - reče Ruža, "Jednog dana ću uvenuti i onda će prestati da mi se dive." "Baš čudno" - reče Mali Princ, "Da si ti moja ruža, ja bih te volio i tada..."
<3<3
dobra treba
ma sta ja znam, kazu da ne treba birati mnogo, tako da moze proci ;)
i ne treba:-) od biraca nema ebaca:-D :-)
potpuno se slazem s tobom ako ima potrebe da tu uopce ponavljam :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dal sam doso u godine il sam posto peder al vake me vise ne pale
Drndo bi je ko Bruce Willis onaj Yugo u filmu Umri muski
Pozeljeh da je ne gledam
Debela plavusa dosla kod doktora. -Doktore ,recite mi koja visina je normalna za moju tezinu? Doktor pogleda u nekakve tabele -oko 4 metra! -Doktore i ja tvrdim da sam niska..,a svi zapeli -debela pa debela.!
ma nebi joj marke uzo ... eto
sta ja žut ona žuta,daj kakvu garu nije ovo za bosnje pew pew
Meni je moja ljepsa :P
medena
Da ga je u ovo staviti. Onda ne moram dvije sedmice...