Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još nije shvatila da je smisao njenog postojanja... u dobrobiti moga glavića.
slatka je
I kad skontate da ovo neko tas.lači, polizo bi mu racku ko siromah poklopac od argete..
Jel nevina ? Mrnjauuuu
u p.m boli glava polizo bi joj picic ko djete sladoled
ovo je nenormalno
"...Ti zivis gde zvezde tkaju sag od srebra i nevinoscu sja tvoje lice dok nedostizan kao sena nastavljas svoj let Negde sakriven tvoj je svet moj svet si ti vecnom ljubavlju dodirni me i ostani uz mene Ref. Jer ti si princeza nekog drugog sveta tvoja rec stvara cuda, budi iskrena uputi mi osmeh tek da znam postojis, nisam sam, negde izvan planeta..."
od danas je i moja princeza....
ova je dobra bavi se modelingom, barem tako pise, za razliku od ovih nasih dama sto imaju malo manje pratilaca i malo manje para ali generalno kod ovih tipova cura isti je princip rada. Mozes ti s njom izac ,mozes se druzit i dopisivat, ali neces s njom moc nista konkretno. ti nju ne zanimas. za sve ostalo tu je onaj hadzo s parama i dobrim autom. ovakve zaobilazi u sirokom luku
Taman