magazin
7
Albanka u crvenom
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plastificirano fotošopirana bjOč. Valjala bi za berbu duhana.
Fljorett dođi da ti dam nesto crveno..muhahaa
Zeljasta materija koja izgledom i okusom podsjeća na tvar koja se nalazi u cigaretama, Englezi je zovu tobbaco, Vala na razumjevanju! Peace ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Natego' bih je ko cz 7.65 :)
K'o one japanske seks lutke... Al' i to ljudi gotive...
zgodna i uspjesna zena.....u berbu bolje povesti onu tvoju sa mjerama 90-180-220cm.... govorite vaka naka...a veceras cete se sjetiti nje kad budete imali kao i uvjek SEX U SINGL PLAYER MODUSU
Navukla se, grize robu pi..a materina
...sad bi ja rek'o...nemere sa Njom....ali, more...more sa njom....da joj kufer nosi 🌹😂
<3
Ćifća Rukfaš😅
Nije teško za shvatiti: Albanci iz Albanije NE DRŽE slastičarne po ex Yu; to su uglavnom Albanci iz Makedonije ili (manji broj) sa Kosova. :)
Mnogo mršava. Ne bih je ni briferom dotaknuo.
Seljanka
...uffffff.....na ovo ce se veceras drkati hihihi
Hahah prođi malo kroz komentare ispod
Lizo bi je
nije odavno ljepsa djevojka bila na klixu
Lijepa ova ces kam bas civsa none haha
vrsnjakinja se dobro drzi :-)
"Zivi svoj san kao pop pjevačica i spisateljica". Ma ne nadjoh nigdje da pjeva ili knjigu u pdf-u, al ev sta zna sigurno - https://www.youtube.com/watch?v=TPZj7d4SvgY
Nema dron ali neko oruzije ima :)