Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" ...rodjena je u albanskom Durres..." Durres je Drac inace, "novinaru"
Zena peder ha ha
Nisam ni znao da oni imaju ovakve robe.
Nije loša. Našla bi joj se primjena u kući :D
..."a svoj poziv smatra isuviše bitnim"...gospodična ladno opečati stereotip. čuvaj se, lutko, vele da su fizičari univerzuma žestoki zavodnici. ne daj se :))
Dobra dorina ko dobar dan :-D
2. Podsjeca na Seve nacionale.😊 Ne mora uopce da znaci da je ista radila na usnama, vise mislim da je do nacina sminkanja pa izgledaju vizuelno vece. Od lica do tijela - izgleda 🔝🔝🔝
Nije mi jasno je li ima grudi ili nema? Na svakoj fotografiji drugacije.
Zaboravih dodati: -dobar naslov. Ja mislio da ima zena koja ima i kitu i pishu i da joj ne treba musko. :D
Ma poserem se na nju i njen image. Da izvinete na mom "francuskom". Ona je zljubljena u sebe i zvoj izgled, koji, ruku na srce, po meni i nije nesto vala. Ja volim vidjet da zena ima tamo gdje treba da ima i da izgleda normalno a ne kao ova nacifrana puritanka.
Smije li na kišu sa onim obrvama...
jasta nego joj je poziv previse bitan, mos mislit model...svijet bi u mraku zivio da nema modela...
Lice katastrofa i to sa sminkom,nije prosla pored ljepotice.
@Amna91 Ja mislim da ona ima dovoljno sminke da je uljepsa za 40%
Vrlo lako me može imati
ovake moj drug voda za flasu votke @eliostelio