Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah, kavica ujutro na palubi pa malo sexic na palubi... :D
Zelite osvojiti bilo koju djevojku, a ne znate kako joj prici i kako zapoceti konverzaciju? NA PRAVOM STE MJESTU LJUBAVNI GURU ZA VAS OTKRIVA CAROBNU FORMULU - premotajte video na 8:00 minutu i saznajte kako osvojiti bilo koju djevojku https://www.youtube.com/watch?v=E7R22_qMr44
...da džaba ne gledam, toljagom ko naši preci?
@commiemarshhal pogledaj neces se pokajati, otvorit ce ti se sirom vrata ljubavne dimenzije :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Perverzija. Kojim je ono danom eurojackpot?
bijela je mocna,slagao bi kada bi rekao da je ne bi volio imati,volim more i putovanja.jebes ratove mrznju i sovinizam,mi se na balkanu moramo promjeniti iz temelja.
...samo što nismo.
Da nije ratova, mržnje i ubijanja ne bi ih ko imao kupiti, takav je nažalost danas ovaj nepravedni svijet, satkan sav od interesa ovog i onog, a sve izraženo u besmrtnosti Dolara, to je svjetski poredak koji j uspostavila i kojom vlada SAD.
(njezno hroktanje)Jooooj, da mi je ovako jednu, pa bio bi k'o Rifat Tepic... yebooo te.(/njezno hroktanje)
...jarane, ja 70-ih imo gumenjak. zamalo onazisu "mahnuo" žaklin.
Kako je druže?
@NinoBelovSRB ...kul. "bacilo" me umladost, kad sam krstario našim srpskim jadranom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)