Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas ako hoćeš biti cijenjen u umjetnosti najbolje je hvalit pedere i lezbe, uspjeh zagarantiran
to je kao presudan faktor da te cijene? ajd malo procitaj sta si htjeo reci sa ovim napisanim.
htio sam reći da je to danas u 'kulturnim krugovima' in, nije mi bila namjera da kažem da je to presudan faktor, iako bi se to moglo tako protumačiti s obzirom što sam napisao,
još malo pa će se snimati filmovi o heteroseksualcima
...sve je to boni samo filim...stvarnost je drugojacija...
Pedera sve vise ..!!! Ko zombi apokalipsa...djevojke ja sam zdrav jos uvjek pa zovite!!! Nek se javi koja hoce broj :D
Ne treba nasijedati na pedersku propagandu ,koja je iz godine u godinu sve agresivnija ali dobice oni svoje siguran sam...
Cemu ta mrznja prema homoseksualcima. Tebe jebu heteroseksualci vec 20 i kusur godina. Lako je glumiti mangupa nad onima koji su ugrozeni samo zato sto su rodjeni kakvi jesu bas kao i ti.
Ja sam cuo da se svi pederi okupe u polumracnoj prostoriji, cisto onako radi dramaticnog efekta, i onda kuju tajne planove kako ovladati planetom. Pobjeda na ovom festivalu je samo jedan od tih zlobnih poduhvata, ali ti si skontao sta rade. Siguran sam da je nada covjecanstva u tvojim rukama jer ti ne padas na "agresivnu pedersku propagandu". Od danas se trebas boriti kao neki super heroj.
Ibnu Mes'ud r.a., je rekao: „Doći će vrijeme kada će se sunnet smatrat bid'atom, a bid'at sunnetom, dobro zlom, zlo dobrom, a to će se desiti onda kada se ljudi budu povodili u dunjaluku za kraljevima i vladarima!“ (el-Bide'u, Ibnu Veddah, br.232.)
I moj pradjed je rekao: "Doci ce vrijeme kad ce zene trcati kad vide panj misleci da je muskarac." (Mate,Sarajevo,1939). Mislio je na rat.
Zar i ti brate Abdellatife xd
ode ovaj svjet dodjavola...